Logo 600 - zkusenosti I
Re: Logo 600 - zkusenosti
Caute.Kolko c-ckove baterky budu dostacujuce pre pokusy o 3D lietanie? Konktretne pri 2x6s 3300mAh.Stacia 30C ? dakujem
diky potesil si ma 
Este jednu otazocku mam.Serva tam budu alignacke a esc bude Kontronik jive 80hv.Staci mi napajanie z bec toho Kontronika, ci je nutne dokupit externy bec + samostatnu bateriu?
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Staci, ale pro uplnou jistotu tam pridej malou zalozni baterku 4S Nixx..
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
To sa potom ako zapaja vlastne? Vedel by si to nejak popisat, ci je niekde nejaka schema?
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Pres vypinac ( nebo konektor ) do nejake volne pozice v prijimaci nebo FBL. Proste paralelne s BECem.
Hmm rada stylu více pruhu vice adidas. Možná se pletu ale znám hodně lidí co má logo s kontronikem a nevybavuji si nikoho kdo by k tomu daval power pack.
Logo 600| AcroMaster Pro| Extra 300 EXP V2
FUTABA FX-30
FUTABA FX-30
Nemám , a nikdy jsem neměl.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
irto píše:Hmm rada stylu více pruhu vice adidas. Možná se pletu ale znám hodně lidí co má logo s kontronikem a nevybavuji si nikoho kdo by k tomu daval power pack.
Ja taky v Logu nepouzil Buffer Pack. A napsal jsem ze Jive BEC staci, ale pro uplnou jistotu....
Nevidim na te rade nic spatneho.
Buduci tyzden by som uz tiez mal mat Logo600 SX, uz sa tesim na stavbu.Za 2 dni som to tu cele precital, tak hadam to poskladam spravne.Z Pkotatkovych prispevkov som si spravil malu brozurku
Taka mala filozoficka otazka, preco sa tato heli vyraba len s remenom, kardan je horsi system?
řemen je lehčí a jednodušší , logo je s řemenem , jestli někdo chce kardan , ať si koupí helinu s kardanem
Frsky X10S Carbon
Robin123 píše:Taka mala filozoficka otazka, preco sa tato heli vyraba len s remenom, kardan je horsi system?
Ano kardan je horsi ked s nim mas problemy ako ja na 450. Naproti tomu remen len patricne nasponujes a lietas. Nema ziadne vibracie, je tichucky a ked jebnes s heli o zem chvostom napred tak ked sa neroztrhne alebo inak neposkodi tak vydrzi straaasne dlho. Niektora kombinacia heli, elektronika a remen mozu mat problemy so statickou elektrinou.
Vyhoda kardanu je ze prenos energie je s minimalnou stratou oproti remenu.
Inak povedane s remenom mas menej problemov ako s kardanom teda vlastne torznou tycou lebo to neni kardan.
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
Ked mas dobry a dobre nastaveny kardan, tak s nim mas menej starosti nez s remenom ...
rcblog.houseofcode.eu
cink! 
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl