Nová GoPro HERO 3

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
thegrid
Kontaktovat uživatele:

Re: Nová GoPro HERO 3

#136 Příspěvek od thegrid »

Robinsson píše:Pokud by jsi zjistil, kde jsi sehnal ten kryt tak mi kdyžtak písni třeba sz.

http://www.bestbuy.com/site/GoPro+-+HERO3+Replacement+Housing/6571852.p?id=1218757819349&skuId=6571852

Ale obchod nemám ověřený, tak nevím jestli je spolehlivý, pokud někdo máte zkušenost, můžete napsat sem. Todle ti nejspíš neproclí.
www.quadcopter.8u.cz -popis stavby quadrokoptéry
tomashr

#137 Příspěvek od tomashr »

thegrid píše:Hele a vidíš nějaké rozumné využití ovladače pro naše (RC) užívání? Já jen, že to jde prakticky přes wifi a umí to to samý co každej androidí (Iphonouní) mobil ne? Pokud se pletu, tak mne oprav.

Pro modely ne, ale já uvažuji i některá jiná využití a tam mě jisté možnosti napadají. Proti aplikaci do iPhone to má výhodu v odolnosti - proti telefonu je to vodotěsné atd. (to mě zajímá), mělo by to navíc mít větší dosah (to už tolik nevyužiju).
thegrid
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od thegrid »

Já to možná využiju přes ten mobil, ale bude muset fotit někdo druhý, multiwii se moc sám neudrží vodorovně.
Robinsson

#139 Příspěvek od Robinsson »

thegrid píše:http://www.bestbuy.com/site/GoPro+-+HERO3+Replacement+Housing/6571852.p?id=1218757819349&skuId=6571852

Ale obchod nemám ověřený, tak nevím jestli je spolehlivý, pokud někdo máte zkušenost, můžete napsat sem. Todle ti nejspíš neproclí.

To nejspíš ne, posílají asi jen v rámci ameriky.
thegrid
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od thegrid »

Tak to je škoda.
cermii

#141 Příspěvek od cermii »

Máte někdo zkušenosti napájet gopro z becu a mýt vyndanou z gopra baterku ? Mě potom gopro nejde zapnout je možné že to bec z Nazy neutáhne?
Toro,Mustang.Funcub,Quadcopter,Naza-m,Gopro 3 black,vysílačka Turnigy Open 9x
Robinsson

#142 Příspěvek od Robinsson »

Tak GoPro 3 Black z bevrcu je doma. Zatim nemam baterku tak nemohu odzkoušet zkousel jsem ji pripojit k počítači jen tak blikla ale zapnout nejde. I ten FPV kabel mám s ext.napájením ale to nejak zkouset nechci abych to neodpalil
tomashr

#143 Příspěvek od tomashr »

Robinsson píše:Tak GoPro 3 Black z bevrcu je doma. Zatim nemam baterku tak nemohu odzkoušet zkousel jsem ji pripojit k počítači jen tak blikla ale zapnout nejde. I ten FPV kabel mám s ext.napájením ale to nejak zkouset nechci abych to neodpalil

Tak pro zajímavost - měl jsi kliku, že prošla bez cla/DPH anebo tě "vyhmátli"?
Robinsson

#144 Příspěvek od Robinsson »

Jinak jak psal thegrid, že nemá kod pro aktualizaci, tak já tam "pod baterkou" (kterou nemám ještě) mám nalepený nějaký štítek s číslem
thegrid
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od thegrid »

Zajimavy. Mozna jen u black. Jinak Bevrc nekolik dni v odstavce udajne kvuli hackerum z konkurence.
Jinak ja u te silver mam neustali problem ze se mi nenabije naplno baterka. Mel jsem ji v usb asi 6 hodin a stale sviti cervena Led, kdyz zapnu ukazuje jen 2/3 nabiti a kdyz zmerim tak ma 3,8v coz na lipolku je asi malo. Ma mi prijit jeste baterka z ebay tak to vyzkousim s ni jestli neni spatna baterka. Johny107 tento problem u blacka nemel.
Robinsson

#146 Příspěvek od Robinsson »

No já sem na to zvedavej, taky čekam na baterky z ebaye. Jsou spolu s nabíječkou. Ted řeším jestli objednat vodotěsné pouzdro u nás nebo z ebaye, ale vsechno to je amerika takže tam se asi neda moc počítat, že by to prošlo takže s daní a nevim kolik se platí poště to vyjde asi nastejno jak od nás.
thegrid
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od thegrid »

No a zakolik si nasel nejlevnejs?
Robinsson

#148 Příspěvek od Robinsson »

Nejlevnejsi z ebay je za 60 babek i s postou
a u nas asi datart 1490 kaček.

Víceméně už jsem rozhodnut pro ten datart tam si zajdu a nebudu aspon muset platit poštu po ČR
thegrid
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od thegrid »

Jeste jsem nasel za 6stovek nejaky silikonovi ale to asi nema cenu kdyz nebude vodotesny
no_gold

#150 Příspěvek od no_gold »

Jinak kdyby někdo chtěl koupit náhradní baterie do Hero 3 - black a silver, tak na bevrc je mají za 16$ a na dealextreme za 10$ http://dx.com/p/dste-replacement-3-7v-1 ... ack-178513.

Dle diskuzí na netu nejsou tak výkonné jako originální, ale jsou o dost levnější.
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“