swalko píše:Sam mam s Helicommandom take skusenosti ake mam, bohuzial,
to by mne uprimne zajimalo
swalko píše:Sam mam s Helicommandom take skusenosti ake mam, bohuzial,
Howking píše: Prostě se kluci trhli a buď to povede k lepšímu, nebo zaniknou, každopádně to teď nejde dopředu říci. Riskli si to a já jim přeji hodně úspěchu. Howgh.
- předchozí firma byla HelicommandRobbe - smluvně svázaná a značku vlastnilo Robbe. Teď je to bez Robbe a bez značky. Solo.Lada1 píše:Vzdyt je to porad ta stejna firma.
Howking píše:- předchozí firma byla HelicommandRobbe - smluvně svázaná a značku vlastnilo Robbe. Teď je to bez Robbe a bez značky. Solo.Lada1 píše:Vzdyt je to porad ta stejna firma.
tomasvrx1 píše:To je ono nenapsal ale pod větou. Pokial niekto spravi takto radikalnu zmenu u zabehnutej znacky, tak to svedci len o jednom ...
[/color][/color] si můžeš představit vše. Tak nebuď tajemný jak hrad v karpatech a napiš to rovnou v daném příspěvku ... psaný projev se nechá vyložit různě. Buď to nepochopím já co si tím mylel nebo to můžebýt dvoj smyslné.. Ale nic proti tobě třeba máš pravdu. To tu nikdo neví a jen se dohadujeme. Strach z toho že značka zanikne nemám... A i kdyby. HC už mám a kdyby měla skončit tak ji brzo někdo nahradí. Tohle mě netrápí.
swalko píše:Tu sa ale nejedna o iny nazov produktu pre ine trhy, ak sa teda nemylim, tak sa Helicommand globalne premenovava. Ja som vobec nenarazal na to ze na Helicommande sa nepracuje, alebo ze sa na nom nebude pracovat. Ak sa takto radikalne zmeni zabehnuta znacka, znamena to ze v sucastnosti nenaplna ocakavania investorov.
Howking píše:předchozí firma byla HelicommandRobbe - smluvně svázaná a značku vlastnilo Robbe. Teď je to bez Robbe a bez značky. Solo.
Howking píše:No co furt dokola řešíte? Dalších tisíc příspěvků o hovně. No tak se kluci trhli a jelikož to nešlo i s značkou, tak si vymysleli novou, která je vybrána možná trochu nešťastně, ale na jméno to nelítá. (vzpomeňte si jak se předělala struktura RC manie a jaký byl kvůli tomu povyk a... ...a zvykli jsem si - i když na kategorii 500 já si nikdy nezvyknu - je to kategorie pro dvě heliny, Protos a Rex - vrchoně mě sere, že pak v sedmikilech figuruje rex 550 a třeba i Goblin 500 - kategorie 500 měla být "do 599" nebo nějak ten název vymyslet.) Každopádně, tahle exhibice co tu panuje je zbytečný brekot na špatném místě. Prostě se kluci trhli a buď to povede k lepšímu, nebo zaniknou, každopádně to teď nejde dopředu říci. Riskli si to a já jim přeji hodně úspěchu. Howgh.
Lada1 píše:swalko píše:Sam mam s Helicommandom take skusenosti ake mam, bohuzial,
to by mne uprimne zajimalo
swalko píše:Ved obchodnu znacku Helicommand predsa vlastni Captron http://www.markhound.com/trademark/search/GpMFNCyLv , napisal to aj Pavel. Takze zmena mena vobec nesuvisi s rozkamaratenim sa Captronu a Robbe. Do Captronu podla mna prisiel novy investor, ktory s vysledkami ake dosahoval Helicommand nie je spokojny, tak to skusaju kvazi "odznova" s novym menom.
boZZda píše:Díky za sumarizaci
Vzhledem k tomu, že se připravovalo souběžně vydání Démona na Toy Fair koncem ledna, tak je asi celkem jasné, proč se vydání firmware protáhlo. Já jsem nevěděl, že se něco takového chystá a tak jsem také nemohl tušit toto zpoždění. Teď už je to ale celkem jasné a podle mě nic vydání nebrání.
To, že je firmware hotov je fakt.
Není to žádná "fikce". Třeba Ewrybady, pkotatko a další tento firmware odemě již mají