Tos mě pobavilpilothanter píše:Mne to behá perfektne s operou 9.25 ale pod Win, Linux je pre programátorov nie pre uživateľov.
Nejde se přihlásit do fóra s Operou
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
Billy Bob Bean píše:Tos mě pobavilpilothanter píše:Mne to behá perfektne s operou 9.25 ale pod Win, Linux je pre programátorov nie pre uživateľov.Fakt jsem se zasmál. Kdes na to přišel? Chci důkazy, jinak neuvěřim. Já si jako programátor nepřipadám spíš jako naprostá lama... Akorát šíříš flame a linux jsi nikdy neviděl.
No - já bych to spíše tady nerozebíral => je hodně fór zaměřených na WINxLIN ... Vím že tato debata by měla aspoň 20 stránek a v podstatě by se nic nevyřešilo ... Někdo má svůj názor a za tím si stojí ...
KATANA X Lite
DIABLOTIN ( 15 ccm )
Sprint
ZooMBI
...
DIABLOTIN ( 15 ccm )
Sprint
ZooMBI
...
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
No jasný, ale když o tom nic nevím tak držím hubu a nešířím tady flame.AAddaamm píše:No - já bych to spíše tady nerozebíral => je hodně fór zaměřených na WINxLIN ... Vím že tato debata by měla aspoň 20 stránek a v podstatě by se nic nevyřešilo ... Někdo má svůj názor a za tím si stojí ...
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
Billy Bob Bean píše:No jasný, ale když o tom nic nevím tak držím hubu a nešířím tady flame.AAddaamm píše:No - já bych to spíše tady nerozebíral => je hodně fór zaměřených na WINxLIN ... Vím že tato debata by měla aspoň 20 stránek a v podstatě by se nic nevyřešilo ... Někdo má svůj názor a za tím si stojí ...
S tím s tebou sto procentně souhlasím !!!
KATANA X Lite
DIABLOTIN ( 15 ccm )
Sprint
ZooMBI
...
DIABLOTIN ( 15 ccm )
Sprint
ZooMBI
...