Depron Cup 2010 (Pravidla na 1 straně)

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepin

#301 Příspěvek od pepin »

No tak teda neděle nooo.
Naposledy upravil(a) pepin dne čtv 27.05.2010 16:53, celkem upraveno 2 x.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#302 Příspěvek od DAF »

Tak jsem to teď byl po reinstalaci vyzkoušet a kupodivu to létá. Takže jsem téměř připraven, jen drobná doladění 8) . Sice v tom chumlu superbrusů budu asi mezi posledními, ale to nevadí. Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se 8) :lol: .
Hitec Aurora 9X
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#303 Příspěvek od Luzr »

DAF píše:Tak jsem to teď byl po reinstalaci vyzkoušet a kupodivu to létá. Takže jsem téměř připraven, jen drobná doladění 8) . Sice v tom chumlu superbrusů budu asi mezi posledními, ale to nevadí. Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se 8) :lol: .

Hehe, zato ja jsem si prave trochu ponicil trup pri testu kridla - klasicka sklopka :) Trochu jsem to cekal, byl to spis takovy test. Vysledek: 4x4mm smrk to fakt neudrzi (nemelo zadnou jinou vyztuhu) :)
DAF
Kontaktovat uživatele:

#304 Příspěvek od DAF »

to Luzr, já mám nosník ze dvou lišt a stojina z balsy, klasické "I". Dokonce jsou lišty přes celou střední část, vzepětí je tvořeno překližkovou tvarovkou. Doprostřed lišti jsem nalepil výkližek, který dělá vzepětí, pak žebra, stojiny a shora další lišta. Uši jsou na klasických překližkových skojkách. V hlavní části to je nějakých 7x3 a uši 5x3 smrk. Neříkám, že se to nezlomí, ale dělal jsem s tím docela utažené zatáčky a v pohodě. No na nový stroj, resp. křídlo a opravu trupu už moc času nemáš. Já už jen doladím 8) a hotovo!
Hitec Aurora 9X
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#305 Příspěvek od Luzr »

DAF píše:to Luzr, já mám nosník ze dvou lišt a stojina z balsy, klasické "I". Dokonce jsou lišty přes celou střední část, vzepětí je tvořeno překližkovou tvarovkou. Doprostřed lišti jsem nalepil výkližek, který dělá vzepětí, pak žebra, stojiny a shora další lišta. Uši jsou na klasických překližkových skojkách. V hlavní části to je nějakých 7x3 a uši 5x3 smrk. Neříkám, že se to nezlomí, ale dělal jsem s tím docela utažené zatáčky a v pohodě. No na nový stroj, resp. křídlo a opravu trupu už moc času nemáš. Já už jen doladím 8) a hotovo!

To kridlo byl experiment - zkousel jsem udelam Kfm2 kridlo a vlastne jsem taky zkousel jak udelat lehci stredovou spojku. Stredova spojka vydrzela (prasklo to az za ni), takze v tomto ohledu omezeny uspech :)

Ve vyrobe mam jine "opravdove", PS vyrez vyztuzeny uhlikem a obaleny papirem (zbyva me ten papir a udelat spojku). Pokud nahodou by i to zklamalo, porad mam kridlo z prvniho kola, to vydrzi vsechno.

A trup uz je opraveny, jenom se vylomil kousek smrku k ustaveni kridla. No big deal. (Vlastne jsem az prekvapen jak malo skody udelal pad z 10m :) Pokud by dalsi kolo bylo zitra, jsem pripraven na start :)
Dareba

#306 Příspěvek od Dareba »

Jestli to chápu dobře 1 sobota v měsíci je 4.6.2010 :-) Může tu někdo pro pořádek hodit souřadnice a čas?
DAF
Kontaktovat uživatele:

#307 Příspěvek od DAF »

Dareba píše:Jestli to chápu dobře 1 sobota v měsíci je 4.6.2010 :-) Může tu někdo pro pořádek hodit souřadnice a čas?

Z kterého roku máš kalendář, na který zrovna koukáš?
Hitec Aurora 9X
Dareba

#308 Příspěvek od Dareba »

Mno tak to nevím kam jsem koukal :-) chybička se vloudila
DAF
Kontaktovat uživatele:

#309 Příspěvek od DAF »

Dareba píše:Mno tak to nevím kam jsem koukal :-) chybička se vloudila

Na škole nám jeden kantor říkal: Nutným a důležitým předpokladem úspěchu jákekoliv lidské činnosti, je dokonalá znalost čtení :lol: .
Hitec Aurora 9X
DAF
Kontaktovat uživatele:

#310 Příspěvek od DAF »

Tagjag? Platí neděle 6.6. kolem poledního? Nebo se Vám už někomu nechce? Já jsem stroj zprovoznil! Jsem na nějakých 546g. Oproti vytuněným 480g žádná sláva, ale zase vím, že se to bez větších problémů udrží v luftě. 8)
Hitec Aurora 9X
pepin

#311 Příspěvek od pepin »

No já jdu určitě,těším se na to jako malé dítě :lol:

kolem poledního je ale v 10h start :evil:
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#312 Příspěvek od BOSS8 »

Start upřesníme podle předpovědi, jinak předběžně na 10 hod.
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Abu
Kontaktovat uživatele:

#313 Příspěvek od Abu »

Ach jo, panove sklerotici, s vama je to tezky. V 10h budu prave dojizdet k vychodnimu okraji Prahy od Kutne Hory. Uz jsem to psal, ze pokud v nedeli, tak NEJDRIV v 11h, lepe v poledne :!:

A jsem zvedav jestli tentokrat konecne dorazi i ti "slibovaci" jako Rajny a Marcos :wink:
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#314 Příspěvek od Rajny »

Ja bohuzel nedorazim, mam plno uceni na statnice, takze to nestiham ani dodelat
pepin

#315 Příspěvek od pepin »

Abu píše:Ach jo, panove sklerotici, s vama je to tezky. V 10h budu prave dojizdet k vychodnimu okraji Prahy od Kutne Hory. Uz jsem to psal, ze pokud v nedeli, tak NEJDRIV v 11h, lepe v poledne :!:

A jsem zvedav jestli tentokrat konecne dorazi i ti "slibovaci" jako Rajny a Marcos :wink:

Pak mi řikej kuli komu se s tím šoupe :evil: Ale neva-jen ten čas startu upřesněte ve čtvrtek,pokud to bude od třeba 12h tak bych asi jel v pátek-možná ve čtvrtek na Ranou,tak at vím,jak to bude.V sobotu večer poslední info-pokud by to uplně padlo-což nepředpokládám-pouze pokud bude pršet.
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“