Stavba modelu z epp
Stavba modelu z epp
Mám problém jak vyřešit upevnění kachní plochy v trupu modelu
myslím tím v čem by měla být upevněna. A ještě mám druhý dotaz: jaký motor by byl vhodný do takového věčího haloletu, ale zatím nevím kolik bude vážit
děkuji za rady
Kachní plocha, bude-li plovoucí, tak třeba na uhlíkové trubce, která se bude otáčet v laminátových nebo překližkových kulisách nalepených zboku trupu.
Motor - to fakt musíš aspoň odhadnout, jak velký ten halolet bude. Obecně, do větších něco jako Rotex, Axi 2208..., Python 60. Do menších, Microtex, Python 40 atd...
Motor - to fakt musíš aspoň odhadnout, jak velký ten halolet bude. Obecně, do větších něco jako Rotex, Axi 2208..., Python 60. Do menších, Microtex, Python 40 atd...
Třístovku bych zas tak moc nepodceňoval.Je sice těžká,ale pro začátek,když člověk nemá zrovna peníze na stříďáka,je použitelná. Můj pyloňák+třístovka s převodem MP jet 5:1+vrtule 9/7=useknuté ocasky u pyloňáka Tomáše Ciniburka a druhé místo v pylonech.....
A pokud to má být éro hlavně na ven,tak je to v pohodě.Jo a bylo to ve Vyškově...
A pokud to má být éro hlavně na ven,tak je to v pohodě.Jo a bylo to ve Vyškově...
- Wozembouch
amerlock píše:Třístovku bych zas tak moc nepodceňoval.Je sice těžká,ale pro začátek,když člověk nemá zrovna peníze na stříďáka,je použitelná. Můj pyloňák+třístovka s převodem MP jet 5:1+vrtule 9/7=useknuté ocasky u pyloňáka Tomáše Ciniburka a druhé místo v pylonech.....![]()
Nemáš náhodou změřeno kolik to bere A ?
Já mám čerstvě koupenou Speed300 + MPJ 5:1, ale regl jen na 6A.
Planuju tam vrtuli 8/6 nebo 8/4.3
Ma to byt nahrada za speed 280...
No,s vrtulí GWS HD 10/6 to bralo z dvoučlánku K1500 cca 8A A honil jsem to původně reglem od Potenskýho 4,5A.Myslím,že když tam dáš 9/5 tak by proud mohl být na zemi okolo 7A což šestiampérovej regl určitě chvíli snese.
Tomáši,to by mě zajímalo jaký opatření to je....Že by ocasky z ocelového plechu?
Mi to nedalo,prostě jsem se musel pochlubit,jak se likviduje konkurence,když má člověk pořádnej pohon...

Tomáši,to by mě zajímalo jaký opatření to je....Že by ocasky z ocelového plechu?
Mi to nedalo,prostě jsem se musel pochlubit,jak se likviduje konkurence,když má člověk pořádnej pohon...
- Wozembouch
amerlock píše:No,s vrtulí GWS HD 10/6 to bralo z dvoučlánku K1500 cca 8A A honil jsem to původně reglem od Potenskýho 4,5A.Myslím,že když tam dáš 9/5 tak by proud mohl být na zemi okolo 7A což šestiampérovej regl určitě chvíli snese.
hmm tak to me docela prekvapuje, sem cekal ze to bude zrat mnohem vic. O vejkendu snad najdu cas a zmerim to. Jeste se bojim co na to budou rikat baterky. Mam Lionky Panasonic CGR18650A [4A ~ 6A max]. Obavam se ze budu potrebovat novou sadu...