>F104: Ahoj, ja vim, vsak jsi mi ho ukazoval, kdyz jsem kupoval toho mustanga - kvuli nemu taky tento nakup

Jestli je ale ten problem imaxu v odporech (setrili na nespravnem miste) tak by nemel byt problem je nahradit lepsimi. 12V zdroju bych mel par mit doma a byla by z toho paradni nabijecka. O tom graupneru jsem uvazoval, ale kdyby se podarilo upravit toho imaxe, bylo by to asi lepsi. A nebo bych se spokojil asi s tim nabijenim pres omezovac tim bych asi taky nic nezkazil, kdyz si to kazdy chvali
>ostatni: Diky za nazory, asi teda to spektrum. Tech stopek je skoda, ale kupovat neco drazsiho se mi moc nechce. Skoda ty DSM modulace, ale ty prijmace od DX6 snad umi i DSM2, kdybych casem kupoval drazsi vysilac, tak bych nemusel menit prijmace
Jeste jsem dostal tip na Futaba 6EX, ale tady se zas tak levne nesezene a v zahranici se mi nechce vysilac kupovat. Nejvetsi co planuju je (zatim) EG Pro, kde uz by mi udavany dosah nemusel stacit, ale cetl jsem, ze na DX6 s vetronema litaji, tak to snad bude ok. Pry to ma nejakou indikaci slabnouciho signalu, tak bych mel byt i varovan.
Jinak takovy strucnejsi souhrn 2,4 je zde:
http://www.leteckymodelar.cz/spektrumrc ... 2007060001
a jak autor popisuje mozne ruseni s wifi, tak si myslim ze to nehrozi. Wifi (alespon mod b) pracuje s 11 kanaly a pokud jich spektrum pouziva 80, tak by tu prostor mel byt i ve wifinou silne obsazenem prostoru. Ostatni pouzivana zarizeni na 2,4 (bezdratove mysi atp.) by svym vykonem modely ohrozit nemely