Děkuju moc za vyčerpávající odpovědi.
K těm našlapaným LiPolkám: "Asi je výhodnější mít při nižsí hmotnosti podobné parametry" Souhlasím, ale právě mi občas na pár gramech až tak nezáleží, obzvlášť když dovažuju a sám mám s LiPolkama zkušenosti, že můžou být značkové či neznačkové (nemyslím úplné noname), stejně jsou háklivé a časem měknou. Mám některé, na které nedám dopustit (mám tvrdé Zippy 4,3A které běžně nabíjím na 5A a jsou pořád stejné) a mám i drahé koupené v ČR, které za 30 cyklů norm. používání mají 70% kapacity a to bolí...

No a jak jsem pochopil, u A123 tady ta náladovost akumulátorů není zdaleka taková. Vím, že jsou LiPolky kde je záruka že něco vydrží, ale to jsou zase strašné pálky... Neříkám, že jsou LiPolky špatné, mám teď jenom je a mám jich požehnaně různého původu, až mi dělá problém evidovat, která je jak lítaná a ježděná (už se těším na BID u Infinity) a jak se k ní mám chovat, ale chtěl bych A123 vyzkoušet a když to půjde, trochu ten svůj "AkuPark" zjednodušit. A velmi mě ineteresuje nabití za 15 min. (ano s odp. nabíječem a za určitých podmínek). Teď když jdu lítat třeba se dvěma letadlama, k jednomu mám 4 paky, k druhému 2 paky a jen jednu nabíječku (kamarád má to samé se dvěma nabíječkama-všechno na jednom autě), tak stejně "stojíme frontu". Dovedu si představit jeden let, přistání, připojit k nabíječce aku bez vytahování z letadla (vím-chlazení) a za nějakých 20 minut, zatím co dolítám se stejně zařízeným letadlem, prostě "přepřáhnout", přepnout paměť na rádiu a lítat dál... Takhle naivně si to maluju...
A ještě k tomu:"(zajimavy ma bejt hlavne fakt, ze lze vyrobit baterku prakticky libovolneho tvaru)"
Tak na tom něco bude, protože subnotebook Apple MacAir (taková hezká předražená designová zbytečnost) má právě vestavěný LiPol Akumulátor, vytvarovaný "na míru" jak to šlo...
Viz:
http://www.anandtech.com/GalleryImage.aspx?id=713