Prave mi prisla tato vysielacka domov. Prevedenie je podla mojho nazoru velmi dobre, precizne a vobec nevyzera lacno, lachko padne do ruky. Je mozne nastavit vyskovu polohu pacok, ich polohovanie je prijemne, hladke trocha jemne. Displey je dobre citatelny vzhladom k tomu ze je segmentovy a kontrastny. Hned po zapnuti sa zobrazi stav napajacich bateriek vysialaca. Sparovanie s prijimacom prebehlo bez problemov. Vysielac je baleny v bielej sklatuly s polysterenom a nalepenym CD s navodom. V niektorych pripadoch treba navod precitat aj 3x aby ste pochopili co vlastne autor myslel a vyzaduje uz nejaku skusenost s riadenim modelov inak nebudete rozumiet niektorym pojmom lebo nie su vysvetlene len je napisane ako natavite to ci ono: Reverse setting, End point setting, Sub trim setting, Dual rate setting, Throttle holding setting, Gyro sensitivity adjusting, Throttle curve setting, Pitch curve setting, Swash mixture setting, V-tail mixture setting, Delta wing mixture setting.
Prijimac ma natesno umiestnene konektory a obtiaznejsie sa zasuvaju tie ktore maju nejake vystupky alebo tak podobne.
Zatial okrem testovania doma na guaci nemam s touto supravou realne skusenosti z prevadzky v prirode, pocasie nepraje

)
HK uz ponuka aj prijimace a zatial tato suprava spravila na mna dojem. Odporucal by som ju hlavne zacinajucim modelarom vhladom k tomu ze ma pamat na 5 modelov s digitalnymi trimrami co je pre mna velke plus po prechode z vysielaca typu FM Zebra, kde sa mi stale podarilo nechtiac rozladit trimer A za dalsie plus mozem povazovat aj priaznivu cenu, ktora je porovnatelna so FM supravami typu Zebra, ale narozdiel od nich pracuje v pasme 2,4Ghz s mnozstvom nastaveni a pamatou.
AK mate nejake otazky mozete sa pytat. ...
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... RX_(Mode_1)_