Chcel by som vediet ci mate niekto skusenosti konkretne s touto bateriou
http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7636 planujem ju pouzit pre Trex 450 Pro. Kedze len zacinam nebude to 3D akcia
Za odpovede vopred vdaka.
were píše: myslim ze je klidne muzes koupit, za tu cenu nemuzes nic zkazit, ja uz na bezne litani o jinych baterkach neuvazuju - a hlavne za tu cenu jich muzes koupit tolik, abys mel jistotu ze kdyz pujdes litat tak budes litat dokud to pujde a nemus resit "dam dve baterky a jdu domu"
pajax007 píše:Potěším AR1 - baterky si už nikde jinde než na HC nekoupím. Chce to vyzkoušet víc typů (vzhledem k cenám to tak nebolí) a držet se osvědčené značky. Pajax 007
AR1 píše:pajax007 píše:Potěším AR1 - baterky si už nikde jinde než na HC nekoupím. Chce to vyzkoušet víc typů (vzhledem k cenám to tak nebolí) a držet se osvědčené značky. Pajax 007
Děkuju, jsem si všimnul až teď .![]()
I když já mám teď Rhino 4900mAh 20C a myslím že by při 98A řekli Bye-bye (nebo něco čínsky) takže příště zkusím spíš Flightmaxy.
Ale zase stály 1/4 toho co tady, tak jim klidně za rok zamávám.
were píše:... a hlavne za tu cenu jich muzes koupit tolik, abys mel jistotu ze kdyz pujdes litat tak budes litat dokud to pujde a nemus resit "dam dve baterky a jdu domu"