Nejlepší letecký simulátor

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
Zba
Kontaktovat uživatele:

Nejlepší letecký simulátor

#1 Příspěvek od Zba »

Ahoj. Doporučil by jste mi někdo nějaký pěkně graficky a fyzicky zpracovaný letecký simulátor, kde bych si mohl zalítat s A380 nebo 747?Mám tu microsoft simulator, ale je to hodně stará verze a grafika stojí za prd. Chtělo by to něco z roku 2012/13. Díky
nezik

Re: nejlepší letecký simulátor

#2 Příspěvek od nezik »

Flight gear
Y6b, upravený rám HY-800,
Zba
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Zba »

Opravdu převratná grafika :-D
Já jsem koukal na gameplaye z nějakého simu, který byl graficky perfektní, ale nějak to nemohu dohledat.
McFly
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od McFly »

Buď Flight simulator X ale ten je v základu opravdu chudý(musí se plno scenérií dostahovat) a nebo x-plane 10 tam zase potřebuješ sakra výkonný počítač ale grafika a fyzika letadel je snad nejlepší ze všech simů.
Scorpio A80;Cessna 182;SBach 342(3D) 1m;Fun Cub;BEDE BD-4;Yak55M(3D) 1,5m(ve vystavbe)
LMK Liberec
Kuba5
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kuba5 »

Ahoj, pokud tomu víc rozumíš nebo chceš rozumět, tak si sežeň Flight Simulator (buď FS9 nebo FSX) a najdi si informace o IVAO nebo VATSIM. Já létám i řídim na obou sítích (na VATSIMu jsem teď aktivnější, ale občas na IVAU řídim provoz). Sítě simulují reálný provoz a reálné postupy, vše je shodné s reálem, jestli se letectví chceš věnovat dále, tak určitě začni na VATSIMu nebo IVAU. Kdyby jsi chtěl pomoc, napiš SZ.

EDIT: Jestli ti je konkrétně o A380 a B747, tak s A380 je to trošku složitější, neexistuje povedený addon, ale u B747 je situace o dost lepší, existuje addon od PMDG, který je na velmi vysoké úrovni, sám s ním často létám.
Swift II | T9X(OpenTX)
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Kissman »

tak tak ;) FSX & VATSIM :P jinak letam A380 od Wilca, neni spatny...
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
baui

#7 Příspěvek od baui »

Me treba FSX vubec nenadchnul, graficky engine mi prijde proste moc "herni". Za me X-Plane 10 nebo se slabsim pocitacem verze 9. Online si s nim zalitas taky.
Tom
Zba
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zba »

Kuba5 píše:Ahoj, pokud tomu víc rozumíš nebo chceš rozumět, tak si sežeň Flight Simulator (buď FS9 nebo FSX) a najdi si informace o IVAO nebo VATSIM. Já létám i řídim na obou sítích (na VATSIMu jsem teď aktivnější, ale občas na IVAU řídim provoz). Sítě simulují reálný provoz a reálné postupy, vše je shodné s reálem, jestli se letectví chceš věnovat dále, tak určitě začni na VATSIMu nebo IVAU. Kdyby jsi chtěl pomoc, napiš SZ.

EDIT: Jestli ti je konkrétně o A380 a B747, tak s A380 je to trošku složitější, neexistuje povedený addon, ale u B747 je situace o dost lepší, existuje addon od PMDG, který je na velmi vysoké úrovni, sám s ním často létám.

Ahoj. To zní velice zajímavě. Přemýšlím o tom x-plane 10 , ale stojí to docela dost peněz no. Letectví se chci rozhodně věnovat. Chci ít na ČVUT v Praze na pilota a dělám pro to hodně. Pro představu : Na gymplu(jedna z nejtěžších středních škol) jsem měl teď na vysvědčení jen 3 dvojky). O tom VATSIM a IVAU s něco zjistím.
McFly
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od McFly »

Přesně tak.Engine FSX stojí za.... Jediné co je na FSX realistické jsou letadla od A2A který mají něco jako vlastní engine,který běží mimo FS.A když jsem zkoušel létat s větroněm tak taky žádná sláva termika tam skoro není vůbec simulovaná ale na větroně je nejlepší Condor.
Scorpio A80;Cessna 182;SBach 342(3D) 1m;Fun Cub;BEDE BD-4;Yak55M(3D) 1,5m(ve vystavbe)
LMK Liberec
Kuba5
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Kuba5 »

Zba píše:
Ahoj. To zní velice zajímavě. Přemýšlím o tom x-plane 10 , ale stojí to docela dost peněz no. Letectví se chci rozhodně věnovat. Chci ít na ČVUT v Praze na pilota a dělám pro to hodně. Pro představu : Na gymplu(jedna z nejtěžších středních škol) jsem měl teď na vysvědčení jen 3 dvojky). O tom VATSIM a IVAU s něco zjistím.

V tom případě jdi do FSky a na VATSIM. Ohledně známek tě obdivuju, já jsem taky na gymplu, ale tak dobře, jako ty na tom nejsem. :lol:
Pokud chceš lítat VFR, pak zkus Xplane, pokud IFR, tak určitě FS, je pro to o dost víc kvalitních addonů. Do XPL vlastně ani žádný pořádný na IFR není, pár jich je, ale tak 2 - 3. Hodně štěstí a můžeš se kdyžtak ptát.
Swift II | T9X(OpenTX)
Zba
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Zba »

Stáhnul jsem si x-plane demo, ale hned jsem to ypnul Nejsem schopen nastavit ani ovládání šipkami, nějaké moc složité to je :-D
Kuba5
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Kuba5 »

Zba píše:Stáhnul jsem si x-plane demo, ale hned jsem to ypnul Nejsem schopen nastavit ani ovládání šipkami, nějaké moc složité to je :-D

Ano, musí se nastavit ovladač, proto ti nejdřív doporučuju FS.
Swift II | T9X(OpenTX)
baui

#13 Příspěvek od baui »

Ovládání šipkami v XP není vůbec podporované. Po pravdě jsem rád, že se v Laminar Research nezabývají zbytečnostmi tohoto typu a raději se soustředí na simulaci :lol:
Tom
midiborec

#14 Příspěvek od midiborec »

chceš letat na simulatoru a ovladat ho šipkama? :DDD
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
Zba
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Zba »

midiborec píše:chceš letat na simulatoru a ovladat ho šipkama? :DDD

Ne, chci ho ovládat myší. Nevím, co je na tom tak směšného. Ty hračičkový joysticky z alzy mají k reálu stejně daleko jako myš nebo klávesnice :-D. Jde mi spíš o to, pochopit všechny funkce, tlačítka, čudlíky a užít si grafiku.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“