JirkaA píše:Nejhorší auta jsou na F. Fiat, Ford a francouzský....

folcvagn, ferari.. a nejhorsi ridic je fitipaldi. ze jo.
nejhorsi auto je takovy, kde se sejde patecni vyroba, prase majitel ktery se o nej nestara a diletantsky servis (klidne spatny autorizovany nebo treba venca z kravina kterej fsemu rozumi tak proc bych platil tem zlodejum z autorizovaneho) a slepy hejl kterej tu vonafku (po nemeckym duchodci pane, akorat v nedeli do kostela s tim jezdil, lestenka..) tesne pred smrti v bazaru koupi a pak se strasne divi ze se to sere.
ja mel auta, germanska, tsechisch, japonska.. treba vw se sralo, skodovka taky obcas (ale je pravda ze na to ze je v nem 30 ridicich jednotek a dratu jak ze zeme na mesic to neni tak hrozne), nissan byl fantasticky drzak pouze s par bolistkama (predni ramena nevydrzi vic jak 150kkm).. a voila, nejvic mi drzi stary Sopel, mala mrdka v automatu - jezdi s tim pritelkyne, servis to nedostava zadny protoze nepotrebuje, jen liju benzin. a to podle vsech mudrcu by melo byt nejhorsi auto ze vsech - deset let stary Opel, navic v automatu.
tedy zpet k puvodnimu dotazu - je to loterie, muzes vyhrat i prohrat. pokud o to vazne stojis, nechal bych to auto dukladne prohlednout nekomu kdo na to ma zkusenosti, naradi a veris mu (idealne kamarad v dobrem servise) at projde kastli, geometrii, elektriku, diagnostiku a hlavne ten motor a prevodovku - to by byly nejvetsi palky a toho bych se bal pokud se to vysere. pak ti muzes rict bud super kauf ber to, nebo budes potrebovat udelat to a to a stoji to to a to a ty zvazis zda se vyplati, nebo uvidis ze je to bourana mrdka akorat tak na srotiste.