Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 753 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 47, 48, 49, 50, 51  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 29.11.2017 20:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2011
Příspěvky: 152
Bydliště: SR
No šlape ako šlape, program som odtiaľ stiahol ale ked chcem niečo preprogramovať
tak to vyhodí že internet is NOT conected.
Michal


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: čtv 30.11.2017 16:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.11.2009
Příspěvky: 355
Bydliště: Praha 9
Kouzlo? :D

_________________
Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: sob 02.12.2017 17:07 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2011
Příspěvky: 152
Bydliště: SR
Ja viem čo to znamená, ale všetko ostatné ide bez problémov, len táto stránka je zablokovaná.
Počítač je v poriadku ostáva len router ale to musím počkať na syna.
Michal


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: AURORA 9
PříspěvekNapsal: úte 20.02.2018 21:15 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.12.2017
Příspěvky: 39
Dobrý den, prosím o radu s následujícím problémem:
- nastavoval jsem na vysílači Aurora 9 dvojí výchylky, expa , kopané výkruty atd a vše fungovalo jak má. Za dva dny jsem zapnul vysílač s příjímačem a všechna serva začaly reagovat na povely vysílače za cca 2 - 4 sekundy.
Tento problém není jenom u jednoho éra, ale u všech které ovládám touto RC soupravou. Prosím o radu.
Děkuji.
David Vavera, Krnov

Ještě jsem si všiml, že na příjmači to červené světlo nesvítí trvale, ale problikává


Naposledy upravil David Krnov dne ned 25.02.2018 8:53, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: čtv 22.02.2018 18:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5572
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
koukni jestli jsis nepřepnul modul na ten druhý protokol.
Pak zkus znovu spárovat.

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2018 7:43 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 19.4.2009
Příspěvky: 156
Bydliště: Praha 8
Ahoj, potřeboval bych k mojí auroře připojit přes kabel učitel žák spectrum dx6i vysílač. Je to nějak možné? Zdá se že kabel mají stejný, ale bojím se abych tu autorů neodpalil. Předem děkuji.

Odesláno z mého MI MAX 2 a podpis odstraním


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: sob 07.04.2018 22:48 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.3.2013
Příspěvky: 85
Bydliště: Hostivice, Athény
Obrázky: 12
Houstone, máme problém … lítám šestým rokem Auroru 9 a nemůžu o ní říct jediné špatné slovo. Měl jsem ji spárovanou s cca šesti Hitecovýma přijímačema (Optimy a Minima) a problém nastal, když jsem si k nim pořídil ještě tři levné FrSky přijímače Delta 8. Jsou s Hitecem kompatibilní a spárování bylo otázkou chvilky. Vše se zdálo OK. Jenže já vůl jsem tomu nevěřil a rozhodl se udělat test dosahu. :evil: Snížil jsem podle knížky výkon vysílače… a od té chvíle je všechno v …-ti. Odpojily se mi nejen všecnhy nové FrSkye, kterí jsem zkoušel, ale vysílač zapomněl i všechny ostatní éra (nezapomněl je tedy úplně – sice vše svítí červeně, ale serva nějakou minimální a zpožděnou reakci mají). :o
Začal jsem to řešit opětovným párováním všech přijímačů. Zpočátku to vypadalo, že za půl hodinky budu mít hotovo. Jenže u pátého přijímače jsem párování musel několikrát opakovat, další přijímač jsem už musel přemlouvat… a zbývají mi ještě dva (Optimy 6 a 7) a ty se mi ani po dvou hodinách mučení spárovat už nepodařilo. Jako by na sebe s rádiem vůbec nereagovaly. Nevím, co s tím a bezmoc mě ponižuje. Šlo by je třeba nějakým způsobem resetovat, obnovit tovární nastavení…? Nebo jsem tím testováním dosahu změnil protokol? (Jenže proč teď nejse spářit všechno...)
Prosím, kdyby někdo měl použitelný tip, udělá mě velmi šťastným (a do dalšího kola získá deset bludišťáků!). Dík.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: ned 08.04.2018 7:46 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.3.2013
Příspěvky: 85
Bydliště: Hostivice, Athény
Obrázky: 12
Uděluji sám sobě deset bludišťáků - vyspal jsem se a s čistou hlavou začal bez předsudků znova. Došlo k dvojnásobnému styku Optimy 6 a 7 s Aurorou ... dr. Uzel by mě pochválil.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: ned 08.04.2018 9:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6457
Bydliště: Písek, ČR
Bacha na to mačkání zadního čudlíku na vysílacím modulu - jednak se tím dělá kontrola dosahu, jednak se tím páruje a jednak se přepíná protokol. Záleží jak se čudlík mačká. To není moc šikovné, nikdy jsem si to dlouhodobě nepamatoval, takže jsem kolikrát z toho maturoval přímo na letišti, když se mi podařilo nechtěně rozpárovat přijímače. Auroru (a tedy i manuál) už nemám, takže teď z hlavy neřeknu které mačkání co vyvolá, takže nastuduj manuál a nejlépe si to někam napsat, třeba na papírek a ten zavřít do prostoru k baterii vysílače. :wink:

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: úte 10.04.2018 13:26 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.3.2013
Příspěvky: 85
Bydliště: Hostivice, Athény
Obrázky: 12
.... děkuju, jsem přesvědčenej, že přesně v tom byl zakopaný pes! Moje sebedůvěra byla částečně obnovena :)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: stř 26.09.2018 22:44 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.2.2017
Příspěvky: 35
Bydliště: ValMez
Ahojte,

koupil jsem letadlo od jednoho modeláře a poptal jsem u něj i nastavení rádia, měl vysílačku hitec aurora. Poslal mě soubor s nastavením, ale bez oné vysílačky a bez převodníku nemám šanci ze souboru cokoliv rozumného vyčíst. Já mám Turnigy 9xr.

Dokázal by prosím někdo takový soubor zde otevřít a udělat mi fotky jednotlivých obrazovek? Díky za pomoc.
P.

_________________
GAMA 2100 + P51D-Mustang ŠAD model
Turnigy 9XR (OpenTx)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: čtv 27.09.2018 10:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.9.2008
Příspěvky: 2432
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Myslím, že toto nebude celkom možné...

Jedine, že by niekto vtiahol ten súbor do svojej Aurory a fotil a fotil... Ale tých obrazoviek by bolo fakt veľa a hlavne málokto bude riskovať, že pri sťahovaní Tvojho súboru do svojej Aurory príde o vlastné nastavenia...

Popíš model a skúsme nastavenia odhadnúť na Tvoj vysielač alebo všeobecne...

_________________
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: čtv 27.09.2018 10:33 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 17749
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
viewtopic.php?f=15&t=3023&p=1427074#p1427074

_________________
Aby mne mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: čtv 27.09.2018 10:41 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.2.2017
Příspěvky: 35
Bydliště: ValMez
Jo, to je ono, řeším to na více frontách.
Díky za radu.

_________________
GAMA 2100 + P51D-Mustang ŠAD model
Turnigy 9XR (OpenTx)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hitec AURORA-9 pokračování
PříspěvekNapsal: čtv 27.09.2018 10:46 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.2.2017
Příspěvky: 35
Bydliště: ValMez
Přidám nakonec i onen soubor


Přílohy:
P51 MUSTANG.zip [959 bajtů]
9 krát

_________________
GAMA 2100 + P51D-Mustang ŠAD model
Turnigy 9XR (OpenTx)
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 753 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 47, 48, 49, 50, 51  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: BANE, Google [Bot] a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz