Výběr vysílače

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Pavel Urban
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Pavel Urban »

já od hitecu mám přijímače serva eclipse a další a se všim jsem zatim spokojenej :wink:
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od RadimHnilica »

Létám s Futabou ale od Hitecu mám velkou většinu serv a i nějuaké přijimače a rozhodně sinemyslímže by byli špatné! ve svých modelech v pravidelných intervalech 3-5let měním veškerou elektroniku ne proto že by byla špatná ale proto abach měl jistotu že pro bezpečnost provozu dělám maximum ale žádné z serv Hitec mi zatím neodešlo jen leží vyřazané jako opotřebené
viz.foto vyřazeených serv
Obrázek

takže určitě bych se Hitecu nebál! :!:
Radim
georg
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od georg »

Mě vždy chodila serva Hitec dobře, kromě 2 které jsem utopil všechny chodí dlouho, jedny dokonce 5 let a pořád jede, velice dobrá serva. Převody jsem u svých v životě neměnil, mám jen plastový.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
kosarj

#49 Příspěvek od kosarj »

Nevim, no. Možná máte pravdu.
Pavel Urban
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Pavel Urban »

já bych se ani eclipse ani optica nebál jsou i cenově dobrý :D
stavitel0

#51 Příspěvek od stavitel0 »

u té mx16 máš, krom křížáků, 3 potenciometry, jeden odtočný, dva digitalni tahove, v podstate volně přiřaditelné.
Toro 300, Toro 900, Twist (od Velkomu)Twin Star II, Cesna 177, EasyCopter,Hornet II, T-Rex 450S
wroum

#52 Příspěvek od wroum »

serv a vetsiny prijimacu Hitec bych se nebal, ale ja osobne bych si vysilac hitec neporidil.
J-F
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od J-F »

kosarj píše:Graupner mx-12/-16: Kolik kanálů lze tedy ovládat proporcionelně? 4 kanály jsou na křízových ovladačích, lze ovládat ještě něco proporcionelně?

Díky. :wink:

MX-16: Kterýkoli kanál můžeš ovládat proporcionálně. Jen u nového vysílače nejsou nastavený (první čtyřy jsou přednastavené jak píšeš). To si musíš nastavit sám, jak potřebuješ( který kanál na který ovládací prvek).

Jinak Eclipse jsem prodal, koupil MX-16. A závěr? Jsem spokojený, udělal jsem dobře!!!
dusi
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od dusi »

wroum píše:serv a vetsiny prijimacu Hitec bych se nebal, ale ja osobne bych si vysilac hitec neporidil.

Asi tak.

V klubu máme dva nové Opticy a dve nové a čtyři používané FC-16 (i novou FX-18 ) a mě přijdou i ty starší FC-16 lepší, než nový Optic.

Ale je to subjektivní pohled.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
arda1
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od arda1 »

Měl jsem i FX-18 i Optica a teď mám Eclipsu a FF9.Nevím no po stránce SW je to asi neměřitelný, ale postránce HW je Eclipska dobrej a poctivej kousek.Optic byl na pohled i omak "hračkoidní" ale šlapal perfektně.FX nebyla špatná po stránce SW, ale po stránce ergonometrie nic moc- o základním vybavení ani nemluvě. Nicméně Robbe bylo zárukou solidnosti. :wink:
PeePoTN
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od PeePoTN »

Ja mam FX-18 a som s nou velmi spokojny.nechyba na nej nic mozno len ze po case sa tlacitka vytlacia a popukaju (select a home)ale ja ju mam 4 roky a to som kupil z druhej ruky a stale je vo vynikajucom stave.jedine co som menil su baterky a poprirabal som si prepinace a potaky.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“