Výběr vysílače
- Pavel Urban
- Kontaktovat uživatele:
- RadimHnilica
- Kontaktovat uživatele:
Létám s Futabou ale od Hitecu mám velkou většinu serv a i nějuaké přijimače a rozhodně sinemyslímže by byli špatné! ve svých modelech v pravidelných intervalech 3-5let měním veškerou elektroniku ne proto že by byla špatná ale proto abach měl jistotu že pro bezpečnost provozu dělám maximum ale žádné z serv Hitec mi zatím neodešlo jen leží vyřazané jako opotřebené
viz.foto vyřazeených serv
takže určitě bych se Hitecu nebál!
viz.foto vyřazeených serv
takže určitě bych se Hitecu nebál!
Radim
- Pavel Urban
- Kontaktovat uživatele:
kosarj píše:Graupner mx-12/-16: Kolik kanálů lze tedy ovládat proporcionelně? 4 kanály jsou na křízových ovladačích, lze ovládat ještě něco proporcionelně?
Díky.
MX-16: Kterýkoli kanál můžeš ovládat proporcionálně. Jen u nového vysílače nejsou nastavený (první čtyřy jsou přednastavené jak píšeš). To si musíš nastavit sám, jak potřebuješ( který kanál na který ovládací prvek).
Jinak Eclipse jsem prodal, koupil MX-16. A závěr? Jsem spokojený, udělal jsem dobře!!!
wroum píše:serv a vetsiny prijimacu Hitec bych se nebal, ale ja osobne bych si vysilac hitec neporidil.
Asi tak.
V klubu máme dva nové Opticy a dve nové a čtyři používané FC-16 (i novou FX-18 ) a mě přijdou i ty starší FC-16 lepší, než nový Optic.
Ale je to subjektivní pohled.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
Měl jsem i FX-18 i Optica a teď mám Eclipsu a FF9.Nevím no po stránce SW je to asi neměřitelný, ale postránce HW je Eclipska dobrej a poctivej kousek.Optic byl na pohled i omak "hračkoidní" ale šlapal perfektně.FX nebyla špatná po stránce SW, ale po stránce ergonometrie nic moc- o základním vybavení ani nemluvě. Nicméně Robbe bylo zárukou solidnosti.