ION
Re: ION
Co já jsem viděl IONy, tak vždy jen na fólii. Ale nesleduji to ůplně sytematicky. Jen jinak udělaného IONa jsem zatím neviděl. Ale právě tyhle detaily jsou pro mě osobně důležité. Jak známo ďábel i krása se schovávají v detailech
... Vždycky jsem si říkal co tam spolu dělají 
všechny jsou jen na folii, zase pro objektivitu je to standardní řešení které měly léta i závodní pylonové stroje (už to ale bude tak 10+ let zpět) ...
jde spíše o estetiku a za sebe taky raději mám provedení létajícího nábytku a ovládacích ploch na skle ... ale to je každého věc ... funkční řešení to je ...
jde spíše o estetiku a za sebe taky raději mám provedení létajícího nábytku a ovládacích ploch na skle ... ale to je každého věc ... funkční řešení to je ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
-
TERAZKY
- Kontaktovat uživatele:
jindraj píše:Co já jsem viděl IONy, tak vždy jen na fólii. Ale nesleduji to ůplně sytematicky. Jen jinak udělaného IONa jsem zatím neviděl. Ale právě tyhle detaily jsou pro mě osobně důležité. Jak známo ďábel i krása se schovávají v detailech... Vždycky jsem si říkal co tam spolu dělají
Za rovnakú cenu máš Rytmus Energy od VH model, nemôžem si pomôcť ale zdá sami, že jeho výrobca je podstatne precíznejší
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
- LittleFalco
Zaves z folie je lety vyzkousen a funguje i na brzdicich klapkach trimetrovek, ktere jsou namahany podstatne vetsi silou. Krome jineho je to nejrychlejsi zpusob opravy pri vytrzeni kormidla, zaveseneho na strhavacce.
Jestli se nekomu zda 5tis za takovouhle stavebnici mnoho, tak mu doporucuji, at si stejne ero zkusi postavit doma, kolik mu to zabere casu a penez za material. K tomu pripoctete neco na dilnu a odvody statu a zjistite, ze vyrobci tehle stavebnic nechodi oveseni zlatymi retezy.
Jestli se nekomu zda 5tis za takovouhle stavebnici mnoho, tak mu doporucuji, at si stejne ero zkusi postavit doma, kolik mu to zabere casu a penez za material. K tomu pripoctete neco na dilnu a odvody statu a zjistite, ze vyrobci tehle stavebnic nechodi oveseni zlatymi retezy.
Zpátky doma, v kopcích :-)
Zaves z folie je lety vyzkousen a funguje i na brzdicich klapkach trimetrovek, ktere jsou namahany podstatne vetsi silou. Krome jineho je to nejrychlejsi zpusob opravy pri vytrzeni kormidla, zaveseneho na strhavacce.
ale myslím, že tu nikdo neříká, že by to nefungovalo ani že by to bylo předražené. naopak. ale i tak osobně preferuji závěs na tkanině pod dýhou. víc řemesla, víc pevnosti. víc elegance a jde to sehnat za obdobnou cenu jako ten ION ... toť vše
Za rovnakú cenu máš Rytmus Energy od VH model, nemôžem si pomôcť ale zdá sami, že jeho výrobca je podstatne precíznejšíTen má na fólii zavesenú myslím iba výškovku.
mě to neříkej
SOVA is YouR CO-pilot
Milan Nes píše:... to je plně osvědčené řešení ...
... tak má to své mušky, to zase ne že by to bylo bez zádrhelů .... ale jo většinou je to OK
SOVA is YouR CO-pilot
- boris
- Kontaktovat uživatele:
Pro Honza P.:
Nevím, nejsem výrobce. Do melounů a do Ionů se nevidí... Ale myslím, že se děsíš zbytečně. Určitě to má výrobce odzkoušené. Přece jen model už nějaké roky prodává. Spíše jde o aerodynamiku - křídlo pro Optimu má krásně zakrytou mezeru mezi křídlem a pohyblivou částí. Toto se u fólie docílí velmi těžko.
Nevím, nejsem výrobce. Do melounů a do Ionů se nevidí... Ale myslím, že se děsíš zbytečně. Určitě to má výrobce odzkoušené. Přece jen model už nějaké roky prodává. Spíše jde o aerodynamiku - křídlo pro Optimu má krásně zakrytou mezeru mezi křídlem a pohyblivou částí. Toto se u fólie docílí velmi těžko.
- Standa Stuchlý
vteřiňákem. Vždy to stačilo. Při další čenichovce to budeš opravovat stejně, jen s tím rozdílem, že na jiném místě. Nakonec to přebrousíš a už jedeš v kompletních opravách........... 
A hlavně se s tím nemá cenu srandit. To není leštěnka za 1000 ojro. Když už estetika pilota neztráví ty praskliny...tak koupit nový trup. Protože když si spočte cenu práce kterou s tím ztráví než do uvede do skvostného stavu,tak za to jsou dva až tři nové trupy.
Ale jo... len aby vyrobca mnel tady tyto trupi a farebne provedeni skladem. Vyroba na zakazku by sa asi podstatne cena menila. Dal sem mu dotaz p. Palackovi tak uvidime.. Zatim se mi neozval ale este mu v tydni zavolam.
ahoj,
neosazoval v poslední době někdo Ion PRO+ Next Generation. Aktuálně čekám na jeden kousek a rád bych se inspiroval. Díky
neosazoval v poslední době někdo Ion PRO+ Next Generation. Aktuálně čekám na jeden kousek a rád bych se inspiroval. Díky