WILD HAWK
to je pravda, určitě bych se pokoušel létat co nejdéle a za chvíli bych ty Li-poly oddělal. Koupim normálně ještě dva akumulátory 9,6V 1100mAh a bude to i levnější.
Jinak se ale hlásím jako člen zdejšího "WH klubu"
Právě dnes mi WH dorazil v balíku poštou !!!! Během pár dní ho dam dohromady (podle Nakadahova návodu http://83.208.59.206/mix/wildhawk/ díky za něj, je to super stránka a moc mi pomůže!! ) a pak dám vědět, za jak dlouho se mi ho zase podařilo rozbít
Až se s tim trochu naučim, tak ještě dodělam křidélka.
Jinak se ale hlásím jako člen zdejšího "WH klubu"
MZ píše:Nevíte někdo k čemu je ten konektor na levém boku u 4k vysílačky? Přímo na baterky není, že by se jím dalo nabíjet, žádné napětí na něm nenaměřím![]()
no co sem se dival tak nabijeni na konektoru by melo jet jen kdyz mas vysilac off spinac je zapojen jako prepinac
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
Blurcak píše:MZ píše:Nevíte někdo k čemu je ten konektor na levém boku u 4k vysílačky? Přímo na baterky není, že by se jím dalo nabíjet, žádné napětí na něm nenaměřím![]()
no co sem se dival tak nabijeni na konektoru by melo jet jen kdyz mas vysilac off spinac je zapojen jako prepinac
jj, ten hlavní vypínač je jako přepínač a navíc je ještě před konektorem dioda, aby se do akumulátorů nedostalo napětí, když by se na nabíječce přehodila polarita. Taky se ven skrz tu diodu nedostane napětí, takže když by se konektor ve vysílačce náhodou zkratoval, nic se nestane a nenastane výbuch, tím pádem jsem na konektoru nic nenaměřil
to víte začátečník, tak se omlouvám za přiblblé dotazy a mějte pro mě pochopení
Nakadah píše:marcos> pokud chces nejaky poznatky a zkusenosti s WH -> http://83.208.59.206/mix/wildhawk
Lepsi SS motor ma smysl a litam bud s MA 6x4 nebo APC E 6x4. Ve vetru se mi osvedcila spis ta APC. Nak
honzo ta super stránka od tebe nejde otevřííít..... ach jo
chlapci dnes som mal svoj prvy let.fukal vietor ale chcel som ho ist vskusat.startoval som hodom z ruky letel som asi 20m a tahalo ma to do lava.potom som chcel ist vyszie ale nedalo sa tahalo ma to dole.styri krat za sebou som spadol ale wh sa nic nestalo iba som ohol cumak.tie kridla som presnejsie vyvazil aj smerovku som presne nastavil.ale neviem preco ma tahalo do zeme.tazisko som posunul tak ako ste to povedaly.baterku som posunul do predu o 2.5 cm.nemyslite ze tazisko by malo bit dale smerom dozadu od vystuhy kridel?
pomozte mi
prosim vas pomozte mi.dnes som bol zase zkusat wh.bolo slabucky vietor.lietadlo mi stale padalo na cumak. cim vecsie otacky tym viac padalo dole.ta vrtula tlaci cele lietadlo dole.aj ked som posunul baterku smerom dozadu alebo dopredu.pomozte mi
Re: pomozte mi
pilotek píše:prosim vas pomozte mi.dnes som bol zase zkusat wh.bolo slabucky vietor.lietadlo mi stale padalo na cumak. cim vecsie otacky tym viac padalo dole.ta vrtula tlaci cele lietadlo dole.aj ked som posunul baterku smerom dozadu alebo dopredu.pomozte mi
To je divný..a nepleteš si při tom směr vychýlení výškovky-tj.zkoušíš jí vychylovat do obou směrů? A pokud startuješ z ruky házíš to letadlo dostatečně velkou silou, čumákem mírně nahoru a proti větru?
Naposledy upravil(a) JM dne ned 13.04.2008 20:57, celkem upraveno 2 x.