WILD HAWK

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jakas
Kontaktovat uživatele:

#286 Příspěvek od jakas »

Kdybys puvodni motor vymenil za 400 3Li 12V nebo 480 3li 12V tak by sel pouzit triclanek ale puvodni regulator podporu lipolek nema takze strikne dodrzovat letani na cas nebo radsi vybenit regl za JES 020 ale otazkou zustava jestli to neni skoda penez.
MZ

#287 Příspěvek od MZ »

to je pravda, určitě bych se pokoušel létat co nejdéle a za chvíli bych ty Li-poly oddělal. Koupim normálně ještě dva akumulátory 9,6V 1100mAh a bude to i levnější.

Jinak se ale hlásím jako člen zdejšího "WH klubu" :D Právě dnes mi WH dorazil v balíku poštou !!!! Během pár dní ho dam dohromady (podle Nakadahova návodu http://83.208.59.206/mix/wildhawk/ díky za něj, je to super stránka a moc mi pomůže!! ) a pak dám vědět, za jak dlouho se mi ho zase podařilo rozbít :) Až se s tim trochu naučim, tak ještě dodělam křidélka.
MZ

#288 Příspěvek od MZ »

Nevíte někdo k čemu je ten konektor na levém boku u 4k vysílačky? Přímo na baterky není, že by se jím dalo nabíjet, žádné napětí na něm nenaměřím 8O :?:
Blurcak
Kontaktovat uživatele:

#289 Příspěvek od Blurcak »

MZ píše:Nevíte někdo k čemu je ten konektor na levém boku u 4k vysílačky? Přímo na baterky není, že by se jím dalo nabíjet, žádné napětí na něm nenaměřím 8O :?:

no co sem se dival tak nabijeni na konektoru by melo jet jen kdyz mas vysilac off spinac je zapojen jako prepinac
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
MZ

#290 Příspěvek od MZ »

Blurcak píše:
MZ píše:Nevíte někdo k čemu je ten konektor na levém boku u 4k vysílačky? Přímo na baterky není, že by se jím dalo nabíjet, žádné napětí na něm nenaměřím 8O :?:

no co sem se dival tak nabijeni na konektoru by melo jet jen kdyz mas vysilac off spinac je zapojen jako prepinac

jj, ten hlavní vypínač je jako přepínač a navíc je ještě před konektorem dioda, aby se do akumulátorů nedostalo napětí, když by se na nabíječce přehodila polarita. Taky se ven skrz tu diodu nedostane napětí, takže když by se konektor ve vysílačce náhodou zkratoval, nic se nestane a nenastane výbuch, tím pádem jsem na konektoru nic nenaměřil :D
to víte začátečník, tak se omlouvám za přiblblé dotazy a mějte pro mě pochopení :)
Alios

#291 Příspěvek od Alios »

Ahoj, nemáte někdo fotku, na které by bylo vidět umístění serv a táhel v modelu?Předem díky.
ladik

#292 Příspěvek od ladik »

Nakadah píše:marcos> pokud chces nejaky poznatky a zkusenosti s WH -> http://83.208.59.206/mix/wildhawk

Lepsi SS motor ma smysl a litam bud s MA 6x4 nebo APC E 6x4. Ve vetru se mi osvedcila spis ta APC. Nak

honzo ta super stránka od tebe nejde otevřííít..... ach jo :(
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#293 Příspěvek od Nakadah »

Je mi lito, ale pokud nejsem doma vypinam server. Nahodim to az budu v nedeli doma no...do te doby holt vydrz (zralo to moc penez za proud :( ) Nak
ladik

#294 Příspěvek od ladik »

Nakadah píše:Je mi lito, ale pokud nejsem doma vypinam server. Nahodim to az budu v nedeli doma no...do te doby holt vydrz (zralo to moc penez za proud :( ) Nak

Jasně neuvědomil jsem si to dík za ochotu :)
pilotek
Kontaktovat uživatele:

#295 Příspěvek od pilotek »

chlapci dnes som mal svoj prvy let.fukal vietor ale chcel som ho ist vskusat.startoval som hodom z ruky letel som asi 20m a tahalo ma to do lava.potom som chcel ist vyszie ale nedalo sa tahalo ma to dole.styri krat za sebou som spadol ale wh sa nic nestalo iba som ohol cumak.tie kridla som presnejsie vyvazil aj smerovku som presne nastavil.ale neviem preco ma tahalo do zeme.tazisko som posunul tak ako ste to povedaly.baterku som posunul do predu o 2.5 cm.nemyslite ze tazisko by malo bit dale smerom dozadu od vystuhy kridel?
Kontaktovat uživatele:

#296 Příspěvek od pilotek »

este som zabudol povedat ze tu bateku som naochal co najviac dopredu a kvoli tomu sa mi pri pade ciastocne rozlepil cumak.
pilotek
Kontaktovat uživatele:

pomozte mi

#297 Příspěvek od pilotek »

prosim vas pomozte mi.dnes som bol zase zkusat wh.bolo slabucky vietor.lietadlo mi stale padalo na cumak. cim vecsie otacky tym viac padalo dole.ta vrtula tlaci cele lietadlo dole.aj ked som posunul baterku smerom dozadu alebo dopredu.pomozte mi
JM

Re: pomozte mi

#298 Příspěvek od JM »

pilotek píše:prosim vas pomozte mi.dnes som bol zase zkusat wh.bolo slabucky vietor.lietadlo mi stale padalo na cumak. cim vecsie otacky tym viac padalo dole.ta vrtula tlaci cele lietadlo dole.aj ked som posunul baterku smerom dozadu alebo dopredu.pomozte mi

To je divný..a nepleteš si při tom směr vychýlení výškovky-tj.zkoušíš jí vychylovat do obou směrů? A pokud startuješ z ruky házíš to letadlo dostatečně velkou silou, čumákem mírně nahoru a proti větru?
Naposledy upravil(a) JM dne ned 13.04.2008 20:57, celkem upraveno 2 x.
JM

Re: pomozte mi

#299 Příspěvek od JM »

delete
pilotek
Kontaktovat uživatele:

#300 Příspěvek od pilotek »

so smeroukou to nema nic spolocne.a to hadzanie _neviem mozno bol v tom problem co dost pochybujem.doma som ho postavil na flasky ako mi to povedal nakadah a na plny plyn spadlo na cumak.
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“