gardenroute píše:Osobne bych Ti doporučil např. DJI Phantoma, ale nechci tu rozjíždět nějaký zbytečný flame, navštiv nejake P. vlákno a ptej se tam
Tak vlákno Phantoma mám pročtené a moc mě to nepřesvědčilo. Závad a poruch přehršle.
gardenroute píše:Osobne bych Ti doporučil např. DJI Phantoma, ale nechci tu rozjíždět nějaký zbytečný flame, navštiv nejake P. vlákno a ptej se tam
Izzy píše:Pánové v mém dotazu na začátku jsem po vás nechtěl, abyste mi našli příčinu pádu.
Chtěl jsem jen vědět, zda je možné to reklamovat a jaká je šance na uznání reklamace.
Si děláš legraci? Aby si pročetl všechny 4 vlákna o Phantomech (2x P1 a 2x P2, Vision nemluvě) by jsi potřeboval aspoň týdenIzzy píše:Tak vlákno Phantoma mám pročtené a moc mě to nepřesvědčilo. Závad a poruch přehršle.
Tak vlákno Phantoma mám pročtené a moc mě to nepřesvědčilo. Závad a poruch přehršle.
Kovboj píše:
A jak ti můžeme říct šanci uznání reklamace, když ani neodpovíš na otázku zda jsi to nějakým způsobem nemohl způsobit sám?
Coptera jaksi moc neplachtí, takže pokud se ti povedlo skutečně za letu stáhnout plyn tak je jasné že se motory vypnuly a spadlo to jak kámen... To se reklamovat určitě nedá.
gardenroute píše:Si děláš legraci? Aby si pročetl všechny 4 vlákna o Phantomech (2x P1 a 2x P2, Vision nemluvě) by jsi potřeboval aspoň týden![]()
A to co říkáš je blud, o jakých závadách a poruchách to mluvíšAsi každý mluvíme o jiných Phantomech, ne ? Asi Ti není pomoci, měl jsem snahu...
Izzy píše:Ty jsi asi moc moje příspěvky nečetl viď ?
dt píše:.....................Deal with it.
Ten člověk to opravdu myslí vážněIzzy píše:4 vlákna jsem skutečně nepřečetl, stačilo jedno, ale Ty jsi se tam asi dlouho nepodíval, když o těch problémech nevíš
Maxipes píše:Nekde jsem vycetl, ze dukazni bremeno prvnich 6 mesicu je na strane prodejce. Zbylych 18 mesicu na strane zakaznika. Jsi si jisty tim co si napsal?