Koukam, ze Walhalla tu jeste nebyl, tak se musim pochlubit. Dneska jsme zaletavali jeho WH. Chteli jsme letat oba, ale za 1)dost foukalo a za 2) jeho vysilacka na kanalu 76 rusila myho WH na 80, priste tam hodim prijmac od spektruma. Walhalla ma nejakou novejsi verzi, kde jsou podle me lepsi kridla. Ten material mi prijde jako polyuretan, u me jsou kridla podobny klasickymu polystyrenu. A i lip drzi v trupu.
Po vytrimovani na zemi jsem po chvilce dostal ero do vzduchu a predal kolegovi. WH zacal nejak houpat a vitr ho porad unasel dal a dal. Kdyz uz to vypadalo nebezpecne, prebral jsem rizeni a snazil se s wildou dostat zpet. Pri kazdem obratu proti vetru se letadlo zacalo neuveritelne houpat. Mel jsem podezreni, ze se hnula baterie a teziste bylo vzadu, ale na vejskovku to vubec nereagovalo. Walhalla uz radsi vyrazil napred jistit misto pristani. Nez tam stihl dojet, tak wilda byl uz na zemi. Podle mapy, co ted koukam, to mohlo bejt vic jak 800m

metru daleko (wilda byl ve vzduchu uz opravdu tezko viditelny) Nastesti letadlo dopadlo na posekanou (nebo jeste nevzrostlou) louku a dalo se najit. Nic se mu ani nestalo. Problem byl ve vidlici drzici vyskovku, musela se za letu nejak rozevrit. Pak jsem tam soupnul svoji vrtuli (APC6x3) a trosku si s WH polital. Vitr se zvedl jeste vic, ze to i s plnym plynem stalo skoro na miste. Zkusil jsem aspon par postolek (na miste to stalo stejne s vyplym motorem i na plnej knedlik) a pak pristal jako Harrier

. Snad priste nebude foukat
Stejne to ale bylo super