STARMADE RES MkII.
Re: STARMADE RES MkII.
No já právě plovoucí nechci... Nějak mám k tomu averzi... Jasně pevnostně je to lepší, ale zase vidím slabé místo v závěsu a případných vílích v řízení. Mám plovoucí VOP na 5m větroni a tam funguje, ne že ne.
-
HONZIK 22
Blesku , ja ji tam dam. Ale stale , kdyz se divam na ty Slovenske elipsoidy me cim dal tim vic nutka jit do vetsi sipovitosti usi. Podlepil bych posledni zebra a rizl je do krapet do vetsiho uhlu. Kdyz vidim načelnikovy ,Plichtovy,,, determinezatory ,,,
nalepene na kridlech ,tak bych se timto bez nich mohl obejit. Stavim najednou ted tri balsoidy ,modely , takze mam na rozmyslenou. Jeste si to nakreslim ,ale myslim , ze bych tim mohl zvysit pronikavost.
Co se te tistene kolibky tyka , je celkem presna taky jsem ji odlehcil a posunul dal. Vule nema a kdyby casem jo, vim jak na to.
Co se te tistene kolibky tyka , je celkem presna taky jsem ji odlehcil a posunul dal. Vule nema a kdyby casem jo, vim jak na to.
No já postavím toto a další bude vlastní konstrukce... Z každého modelu se mi líbí něco, ale žádný nemá všechny konstrukční detaily co bych chtěl. Tvarem křídla se mi líbí třeba RESoholic
https://www.ar-flugmodelle.at/modelle/resoholic/
Ale zase má motýla...
https://www.ar-flugmodelle.at/modelle/resoholic/
Ale zase má motýla...
-
HONZIK 22
Ten je pekny , kridlem . Takovy pokrokovy , moderni . Ten motyl mu sedi . Nicmene ja ho taky nemam jaksi rad. Za pul hodky bych ho mel prekresleneho . A 2/3 materialu z tech ocasku bych pouzil.
Delka trupu by snad stacila.
blesk píše:Jinak vyšla vám náběžka na celé křídlo? Mě asi 1,5cm chybí...
Ne nevyšla, na jedno ucho jsem uřízl z odřezků balsy a zabrousil (Mé video part 2 čas 15:28)
HONZIK 22 píše:Ten je pekny , kridlem . Takovy pokrokovy , moderni . Ten motyl mu sedi . Nicmene ja ho taky nemam jaksi rad. Za pul hodky bych ho mel prekresleneho . A 2/3 materialu z tech ocasku bych pouzil.Delka trupu by snad stacila.
Jojo, motýla narovnat, trochu zmenšit jeho "rozpětí" a dodělat směrovku.
-
HONZIK 22
Presne tak jsem to myslel, promitly by se proporce tech ,,motylich ocasku,, aspon do vyskovky.
No ale at se na nas Starmadaci nezlobi.
No ale at se na nas Starmadaci nezlobi.