SEVERE 3D
Tak to já mám SEVERA od Ježíška jistýho
Už se na něj moc těšim, mezi tím, co jsem nebil na foru, jsem asi za 2 hod. urobil novýho shock-flyera,EXTRU 33, na AM.Trup je z 9mm EPP, Křídla z 3 mm potpronu(vyztužený uhlíkovou trubkou) a SOP+VOP jsou taky z 3 mm potpronu
.
Jinak hmotnost celýho draku bez vybavení je simpatických 60g, takže očekávám letovku cca. 220-230g, což je docela dobrý.
Nevíte někdo, kde b yse dalo sehnat video s tim SEVEREM???
Jinak hmotnost celýho draku bez vybavení je simpatických 60g, takže očekávám letovku cca. 220-230g, což je docela dobrý.
Nevíte někdo, kde b yse dalo sehnat video s tim SEVEREM???
--------support park- & 3D slow- flyer--------
No foto nemám, ale můžu ti říct velice dobrou stránku, kde si můžeš plánek na nějakého shock- flyera stáhnout.
www.3dbatix.com, já sjem si stáhnul tu Extru, a provedl jsem několik změn:materiál na výrobu jsem již popsal, neudělal jsem tam podvozek(úbytek váhy), a jak je ten trup do kříže, tak jsem ho udělal jako obyč. placku => nemam ho do kříže a VOP jsem zasadil do trupu, toť vše, hodně štěstí...
www.3dbatix.com, já sjem si stáhnul tu Extru, a provedl jsem několik změn:materiál na výrobu jsem již popsal, neudělal jsem tam podvozek(úbytek váhy), a jak je ten trup do kříže, tak jsem ho udělal jako obyč. placku => nemam ho do kříže a VOP jsem zasadil do trupu, toť vše, hodně štěstí...
--------support park- & 3D slow- flyer--------
- Sakil
- Kontaktovat uživatele:
asi něco typu http://www.rcweb.wz.cz/aktual/edge.htm docela se mi to líbí....
taky půjdu na kutě...ráno jdu do práce
taky půjdu na kutě...ráno jdu do práce
'''::: Sakil :::'''
- Marekpilot