Ondrys píše:Dobrý den, potřeboval bych radu ohledně nabíječky W0701H která se dodávaná společně s Wolfem. Při nabíjení baterie mi začne po chvilce blikat na nabíječce červená dioda a bliká dokud baterii neodpojim. Po připojení baterie chvíli svítí červeně v kuse a pak zase začne blikat. V návodu o tomhle nic nepíšou tak nevim na čem jsem. Neni možný že je baterka špatná. Heli jsem koupil už starší lítanou. Díky
Zřejmě bude ,,mrtvá " nebo ,,podbitá" baterka.Přesně tohle jsem měl já,koupil jsem vrťase už ,,jetého" a po havárce.Měl jsem výhodu že mám nabíječky dvě a tak jsem mohl vyloučit chybu nabíječky.Chvilinku svítila červená dioda v kuse a pak se rozblikala (zelená blikala celou dobu )
Pravděpodobnost že by jsi si vytrhl servisní konektor na pájeném spoji v baterce je asi dost malá (od zničeného aku jsem to zkoušel a moc lehce to zas nejde ).Spíš bude baterka ,,vylítaná " a nebo zničenej některý článek nesprávným používáním.Osobně se mi ,,povedlo" jednou baterku podbít (moc vycucat ) a nabíječka opět blikala oběma diodami.Zachránil mně kolega s ,,inteligentní " nabíječkou která baterku zformátovala a znova nabila.Že to ovšem baterce moc nesvědčí je asi zbytečné psát,od té doby si to hlídám.