Wolf SE/ME - jak se vám líbí?

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
BLC EgrO

#91 Příspěvek od BLC EgrO »

scarabeus píše:No tak naka prvni vlastovka by tu byla, ale misto letu dopredu a pak couvani ocasem zpatky bych spis trenoval poradne vis na miste, a to bokem a cumakem k sobe.

Ale jinak dobry.

Díky, někdy se můžeš stavit mi to úkazat ale aroganci nech doma, já na to nejsem zvědavej...
Radši lítám než šroubkuju...
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od AdamProg »

No dobre, docela ti to jde, letas uz lepe nez ja :)
Jen tak dal ;)
Vis mas myslim zmaknutej, kdyz dokazes zastavovat do visu.
Jen bacha na lidi docela me zamrazilo, ze ti tam nejakej typek prosel po cesticce behem letani.
Budu muset zacit zase trenovat, mesic sem uz neletel :-/
pol.country

#93 Příspěvek od pol.country »

BLC EgrO píše:Včera jsem na youtube hodil první svoje video kde s tim docela už lítám tak se můžete podívat...
Mam to ale jen od prázdnin takže ještě žádná sláva..

http://www.youtube.com/watch?v=9J6URZuaet4

Zdar kolego,chci se zeptat máš v něm serva,gyro atd. orig.setové nebo
jsi už něco měnil.Pol
BLC EgrO

#94 Příspěvek od BLC EgrO »

pol.country píše:
BLC EgrO píše:Včera jsem na youtube hodil první svoje video kde s tim docela už lítám tak se můžete podívat...
Mam to ale jen od prázdnin takže ještě žádná sláva..

http://www.youtube.com/watch?v=9J6URZuaet4

Zdar kolego,chci se zeptat máš v něm serva,gyro atd. orig.setové nebo
jsi už něco měnil.Pol

Ahooj Pole,
Na cyklice mam originál serva co se do Wolfa dávaj, servo na vrtulce mam toto:Servo
ale to jenom kuli tomu, že RC zona už neprodává ty původní. O těch původních taky v klidu můžu říct, že to jsou takový zmetky, že to snad ani neni možná. V sobotu jsem lítal a když jsem chtěl zastavit helinu tak mi dál couvala. Jen tak tak jsem to uřídil tak abych s tim neříznul o zem plnou rychlostí ale stejně mi to spadlo. Důvod? Z ničeho nic mi během letu přestalo chodit přední servo na cyklice.
No a pokud jde o gyro tak tam nemam ten originál ale o něco málo lepší esky a to tenhle: Gyro o kterym bych rád řek, že to neni žádná sláva. Ve chvíli kdy zavěsíš heli nu a dáš plnej tak to s helinou pěkne škubne což by asi nemělo. Navíci p ři létání to musim furt dorovnávat. Samozřejmě mi ale každej tvrdil, že "se ani nehne" ale to jen proto, že s tim lidi jen visí a nalítaj...
BLC EgrO

#95 Příspěvek od BLC EgrO »

AdamProg píše:No dobre, docela ti to jde, letas uz lepe nez ja :)
Jen tak dal ;)
Vis mas myslim zmaknutej, kdyz dokazes zastavovat do visu.
Jen bacha na lidi docela me zamrazilo, ze ti tam nejakej typek prosel po cesticce behem letani.
Budu muset zacit zase trenovat, mesic sem uz neletel :-/

Oni tam lidi většinou moc nechodí... Tenhle pán byl docela dost daleko ode mě a po dobu kdy byl v mý letový dráze jsem měl helinu lehce před sebou a až když se vzdálil tak jsem zase začal lítat... Přiznám se ale, že po zkušenosti s kvalitou serv co používám to nebyl tak dobrej nápad lítat vedle něj...
Ondrys

#96 Příspěvek od Ondrys »

Dobrý den, potřeboval bych radu ohledně nabíječky W0701H která se dodávaná společně s Wolfem. Při nabíjení baterie mi začne po chvilce blikat na nabíječce červená dioda a bliká dokud baterii neodpojim. Po připojení baterie chvíli svítí červeně v kuse a pak zase začne blikat. V návodu o tomhle nic nepíšou tak nevim na čem jsem. Neni možný že je baterka špatná. Heli jsem koupil už starší lítanou. Díky
BLC EgrO

#97 Příspěvek od BLC EgrO »

tady jsou dvě možnosti.. Buď ti odešel přímo balancer což se mi už stalo (nevim kterej máš ty ale já měl ten originál, modrej) a nebo se ti podělal nabíjecí konektor na baterce. Pokud je to balancer tak ho reklamuj a pokud je to baterií tak dojeď za tim kdo ti to prodal a škemrej ať ti baterku opraví. neni to prej moc velkej problém, baterka se částěečně rozbalí z tý černý folie a musí se přiletovat novej konektor. Něco asi zaplatíš ale nebude to moc!!!
Jumbo747

#98 Příspěvek od Jumbo747 »

Nemuzete me nekdo napsat jak sou zapojene serva, gyro a regl na origo prijimaci? Do ktereho kanalu co? Dikec moc
T-Rex 700, Wolf SE, Dx7, JR Dsx 9
mikyno12

#99 Příspěvek od mikyno12 »

no..mam za sebou jeden nie moc vydareny let s SE-ckom
omylom som s nim slahol medzi stromceky a odpalil som obe drevenne vrtule (este ze mam v zasobe laminat)
no a k problemiku...ked rozbieham motor tak to trochu chrapci a dost sa trasie vrtulnik....vrtule su v rovine vsetky...neviete cim to moze byt?
Jumbo747

#100 Příspěvek od Jumbo747 »

urcite je ohnuta hlavni hridel, nebo listy nemas vyvazene
T-Rex 700, Wolf SE, Dx7, JR Dsx 9
Sali

#101 Příspěvek od Sali »

Mas jak uz kolega psal ohnutou hlavni hridel,k tomu bude ohla i pricna hridel a taky prohnuty hlavni ram,ta stredova cast,co drzi hlavni hridel.
Sali
mikyno12

#102 Příspěvek od mikyno12 »

fiha..no to ste ma moc nepotesili

a ako moc ohnuta?..ked som to roztocil, tak nebolo vidno, ze by nieco bolo ohnute...ani na pohlad to nie je

a da sa s tim lietat?...
Sali

#103 Příspěvek od Sali »

Vyndej hridele a povalej je po skle,hned budes vedet,jestli jsou ohnute nebo ne.Na hlavni ram se podivej zepredu a uvidis,jestli je ohnuty.
Sali
pol.country

#104 Příspěvek od pol.country »

mikyno12 píše:fiha..no to ste ma moc nepotesili

a ako moc ohnuta?..ked som to roztocil, tak nebolo vidno, ze by nieco bolo ohnute...ani na pohlad to nie je

a da sa s tim lietat?...

lítat s tim nemuzes. musis to opravit
Rotvík

#105 Příspěvek od Rotvík »

Ondrys píše:Dobrý den, potřeboval bych radu ohledně nabíječky W0701H která se dodávaná společně s Wolfem. Při nabíjení baterie mi začne po chvilce blikat na nabíječce červená dioda a bliká dokud baterii neodpojim. Po připojení baterie chvíli svítí červeně v kuse a pak zase začne blikat. V návodu o tomhle nic nepíšou tak nevim na čem jsem. Neni možný že je baterka špatná. Heli jsem koupil už starší lítanou. Díky

Zřejmě bude ,,mrtvá " nebo ,,podbitá" baterka.Přesně tohle jsem měl já,koupil jsem vrťase už ,,jetého" a po havárce.Měl jsem výhodu že mám nabíječky dvě a tak jsem mohl vyloučit chybu nabíječky.Chvilinku svítila červená dioda v kuse a pak se rozblikala (zelená blikala celou dobu )
Pravděpodobnost že by jsi si vytrhl servisní konektor na pájeném spoji v baterce je asi dost malá (od zničeného aku jsem to zkoušel a moc lehce to zas nejde ).Spíš bude baterka ,,vylítaná " a nebo zničenej některý článek nesprávným používáním.Osobně se mi ,,povedlo" jednou baterku podbít (moc vycucat ) a nabíječka opět blikala oběma diodami.Zachránil mně kolega s ,,inteligentní " nabíječkou která baterku zformátovala a znova nabila.Že to ovšem baterce moc nesvědčí je asi zbytečné psát,od té doby si to hlídám.
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“