mikyno12 píše:no..mam za sebou jeden nie moc vydareny let s SE-ckom omylom som s nim slahol medzi stromceky a odpalil som obe drevenne vrtule (este ze mam v zasobe laminat) no a k problemiku...ked rozbieham motor tak to trochu chrapci a dost sa trasie vrtulnik....vrtule su v rovine vsetky...neviete cim to moze byt?
Vsadil bych se, že máš očesaný hlavní ozubený kolo Zkontroluj všechny zuby a počítej s tim, že i ty co jsou jen lehce oholený tak dělaj bordel. Taky se rovnou podívej jak je na tom pastorek na motorku a jestli chceš mít jistotu, že ,máš Wolfa v pořádku tak zkontroluj takovou tu modrou destičku, ke který je přišroubovanej motor jestli neni nějak polámaná...
-z 256 umelohmotnych zubov som nasiel len 1 co je o kusok kratsie
-dosticka je v poriadku
na jednu radu musim este rozobrat driaky vrtul s priecnou hriadelov a tu skontrolovat
inak je vsetko v poriadku...
ono na opisanie situacie...nejakou tou sikovnostou som s nou zaparkoval asi do 40 cm sirokeho priestotu medzi 2 stromceky male (ani meter nemaju..tisy)
bola vo vyske 20 cm mozno a plyn som stiahol este pred narazom listov do stromkov...jeden list narazil do druheho a oba rozbilo
(ked tie stromceky nepokosim s kosackou, lebo lemuju travnik tak s helikopterou )
takato havarka sa len mne moze stat
mikyno12 píše:-z 256 umelohmotnych zubov som nasiel len 1 co je o kusok kratsie -dosticka je v poriadku
na jednu radu musim este rozobrat driaky vrtul s priecnou hriadelov a tu skontrolovat
ono na opisanie situacie...nejakou tou sikovnostou som s nou zaparkoval asi do 40 cm sirokeho priestotu medzi 2 stromceky male (ani meter nemaju..tisy) bola vo vyske 20 cm mozno a plyn som stiahol este pred narazom listov do stromkov...jeden list narazil do druheho a oba rozbilo (ked tie stromceky nepokosim s kosackou, lebo lemuju travnik tak s helikopterou ) takato havarka sa len mne moze stat
mikyno12 píše:-z 256 umelohmotnych zubov som nasiel len 1 co je o kusok kratsie -dosticka je v poriadku
ono na opisanie situacie...nejakou tou sikovnostou som s nou zaparkoval asi do 40 cm sirokeho priestotu medzi 2 stromceky male (ani meter nemaju..tisy) bola vo vyske 20 cm mozno a plyn som stiahol este pred narazom listov do stromkov...jeden list narazil do druheho a oba rozbilo (ked tie stromceky nepokosim s kosackou, lebo lemuju travnik tak s helikopterou ) takato havarka sa len mne moze stat
A nebudes se snazit letat doma v pokoji Heli od velikosti 400 do pokoje nepatri. Smrcky vem cert ale jeste si nevidel jake jelita a hluboke rany na siti dokaze delat rotor rexe/Wolfa toci se 260 km/h. Ber to jako moji radu
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
no tak som popozeral tu priecnu hriadel a ta je v poriadku
hlavna hriadel tiez v poriadku, z ozubenych koliesok mozno jedno co je o kusok kratsie ako ostatne a stale ju to trasie.....
nic uhnute ani rozbite...neviete preco nejde haldko ako by mala?
ale ked je na zemi tak ako trasie sa, ale ked zacnem dvihat hore, tak prestanem pocitovat to klepanie
mikyno12 píše:no tak som popozeral tu priecnu hriadel a ta je v poriadku hlavna hriadel tiez v poriadku, z ozubenych koliesok mozno jedno co je o kusok kratsie ako ostatne a stale ju to trasie.....
nic uhnute ani rozbite...neviete preco nejde haldko ako by mala?
ale ked je na zemi tak ako trasie sa, ale ked zacnem dvihat hore, tak prestanem pocitovat to klepanie
houky douky.....slavim...par krat som ju porozoberal a poskladal...jeden list som dovazil asi o pol gramu a uz ju neklepe...ziadne neziaduce vibracie...
Jaké info by sis tak představoval? Lítá to v pohodě, ale to, že to stojí polovic proti T-REXovi nebo MiniTitanovi + třeba Spectrum 6DXi není samo sebou - kvalita tomu prostě odpovídá. Takže na vyzkoušení, jestli zvládneš visení metr nad zemí a jestli se Ti to s helinami této velikosti bude líbit, je to dobré, ale pokud budeš chtít lítat "dál a výš", stejně do toho nakonec nacpeš kvalitěnší výbavu a budeš na té samé ceně jako kdybys to koupil rovnou.
...tak já taky zkusím poreferovat o Wolfovi. Mám plastovou (SE) verzi a stroj jsem koupil v PVA na výstavě minulej rok. Můj první start byl tragickej. Stroj jsem asi po minutě pokusů o poskočení otočil na bok a odnesla to hlavní osa, osa pádel, naseknutá ocasní trubka, třmen ocasní trubky (ten jsem hned koupil kovovej), vyměnil jsem 6 volnějších oček a samosebou listy hlavního rotoru.
Wolfa jsem opravil, ale koupil jsem si Honey Bee CP2, přehodil na něj kříž a trénoval jsem visení s ním (po trošce zkušeností pak převážně doma v pokoji). Neobešlo se to bez několika menších havárií a skončilo to nakonec vyhořením elektroniky ve vrtulníku.
Jelikož byla ještě zima a já chtěl lítat, tak jsem koupil Walkeru 4#3 a až s tímhle "strojem" jsem se naučil (odvážil) viset čumákem k sobě.
Už se ale dostávám zpět k Wolfovi. Jak mám čas, jdu si "zalítat" na zahradu. Visení je v pohodě (zvládám i boj s větrem), osmička taky, kruh před sebou na obě strany - v podstatě jsem spokojenej (hlavně jakožto samouk sám se sebou).
Wolf je stabilní, dost jsem si vyhrál s vyvážením listů rotoru. Nepoužil jsem akorát tu baterii, co se dodává v sadě - koupil jsem hned větší (2200 mAh). Tu nemusím dovažovat. Odešla mi ta nabíječka, co byla v sadě, ale tu mi v pohodě vyměnili za jinou.
Časem plánuju nákup DX6i + Mini Titan (plastovej) a Wolfa asi prodám, ale bude to těžký loučení...
Na Wolfovi je nejzajímavější kufr. Má stejné neduhy jako všechny podobně očesané RTF sady. Hlavně mizerná elektronika a bočnice z měkkého hliníku. Proti MiniTitanu šunka za stejné peníze.