Messerschmitt Bf-109F od ALFA MODEL - rychlorecenze
JMalik píše:.... Po čase to vypadá, jako by ty letadla měli za sebou válku. ......
No vždyť taky jo, http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... ainted.jpg - to je pořádný válečný éro, ne načinčaný blyštící se psí kulky z přehlídek....
Plastikáři se s tím s..ou, aby udělali řádnou patinu, tady vám vzniká sama a vy na to cpete lamináty....
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak jak píšu, SOP do Křidélek. Řídím směrovkou zcela běžně automaticky, že mi u letadla, kde není prostě chybí.
Když si udělám mix mezi "pákou" SOP a křidélky je to OK.
Sekundární jsou dvě výhody:
1) lze řídit náklon okamžitě po startu, když házím pravou rukou model
2) lze řídit jen jednou rukou a druhou telefonovat
Mám to tak na většině modelů, co nemají ovládanou SOP a to včetně elektro pyloňáka (tam je mix docela malý).
Když si udělám mix mezi "pákou" SOP a křidélky je to OK.
Sekundární jsou dvě výhody:
1) lze řídit náklon okamžitě po startu, když házím pravou rukou model
2) lze řídit jen jednou rukou a druhou telefonovat
Mám to tak na většině modelů, co nemají ovládanou SOP a to včetně elektro pyloňáka (tam je mix docela malý).
-
were
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:No vždyť taky jo, http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... ainted.jpg - to je pořádný válečný éro, ne načinčaný blyštící se psí kulky z přehlídek....
Plastikáři se s tím s..ou, aby udělali řádnou patinu, tady vám vzniká sama a vy na to cpete lamináty....
V nazvu te fotky je, ze se jedna o nenabarveny prototyp, tomu bych valecna patina nerikal
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
-
were
- Kontaktovat uživatele:
TomasC píše:2) lze řídit jen jednou rukou a druhou telefonovat.
To je pro nas co litame v mod2 uplne normalni
Ale ten mix neexistujici SOP do kridylek je dobry napad, to urcite na nejakem eru taky vyuziju
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
were píše:jyrry píše:No vždyť taky jo, http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... ainted.jpg - to je pořádný válečný éro, ne načinčaný blyštící se psí kulky z přehlídek....
V nazvu te fotky je, ze se jedna o nenabarveny prototyp, tomu bych valecna patina nerikal
No právě že ta je ještě horší, paneláž zmačkaná, éro pocákané olejem, zasviněné od kulometů.... Vzal jsem první vhodné foto, co mi google přinesl
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
were píše:Ale ten mix neexistujici SOP do kridylek je dobry napad, to urcite na nejakem eru taky vyuziju
Mam to na vsech "bezsmerovkacich", dokonce i na svahovym samokridle. To bezmocne kvedlani levym kniplem (mod2) a uleky z toho ze "neridim" uz me prestalo bavit. Samozrejme ze to dela neco jineho nez smerovka, ale prijde mi to lepsi nez nic, aspon mi leva ruka neochabne.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Re: Messerschmitt Bf-109F od ALFA MODEL - rychlorecenze
Ahoj,
mám model od vánoc ve skříni a dnes povedlo věnovat modelu konečně pozornost. Chtěl zeptat jestli Fko ještě máš a pokud ano
v jakém stavu je materiál z kterého je postaven po tolika letech provozu děkuji?
mám model od vánoc ve skříni a dnes povedlo věnovat modelu konečně pozornost. Chtěl zeptat jestli Fko ještě máš a pokud ano
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7