Mikromodel letadla do obýváku?
Idem sa aj ja s Vami podelit o skusenosti. Tiez ma lakal nejaky halovy stroj a tak som sa rozhodou pre tu mikro cesnu EPP z HC, objednal som do nej 3g serva Arrow maly GVS prijimač na jednoclanok a jednoclankove ZIPPY sigle cel 230 mA. Ked mi to prislo nateseny som to postavil a pri ozivovani som zistil ze regler nechce ist na jednoclanok tak ako cinania pisali
Tak som nastvany vyrobil z bateriek dvojclanky. letova hmotnost aera 52 gramov. Zalet bol na letisku za bezvetria. Ero bolo naozaj ako pilonak do haly absolutne nevhodne, cize lezi na polici a caka na JAR
Na to si kamos kupil Minium christen eagle ktory ma nejako okolo 20 g, videl som ako to lieta,, Hala dajme tomu v pohode ale izba v byte ? Na to moze zabudnut. Male aera su proste rychle takze to vzdavam a po byte sa uskromnuje s vrtulnikom easy copter.
PKsoo (Peter) - Pezinok e-mail.: pksoo@azet.sk
HLA píše:Pokud bych na mouse/čemech koupil toto ovládání, poradil by mi někdo motor a vrtuli. Mě to připadá dobrý.
Taky plánuju použití AR6400 v nějakém "prckovi". Asi nejjednoduší bude použití motoru jaký je třeba v micro Suchoji nebo Mustangu, kde se tenhle modul taky používá.
A nebo pokukuju po nějakém "X-twinu", tam by se možná daly použít i původní motory a k tomu udělat řízené křidélka a výškovku...
- fidzi
- Kontaktovat uživatele:
Ještě zadržte!!! HonzaS připravil pěkného dvojplošníčka, který lítá fakt krásně! Pomalu i rychle, visí, lopajze a jde s ním lítat takřka kdekoliv, třeba v lese
Cena stavebnice bude 500Kč a i s výbavou bez přijímače by se měla vejít do 1100Kč
Video bude dneska nebo zítra a je to opravdu maso 
..:: Nemám rád kindersáky ::..
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
fidzi píše:Ještě zadržte!!! HonzaS připravil pěkného dvojplošníčka, který lítá fakt krásně! Pomalu i rychle, visí, lopajze a jde s ním lítat takřka kdekoliv, třeba v leseCena stavebnice bude 500Kč a i s výbavou bez přijímače by se měla vejít do 1100Kč
S jakou výbavou se tam počítá? Protože 70 gramů se mi na jednočlánek a AR6400 zdá celkem dost...
- fidzi
- Kontaktovat uživatele:
Potensky POT10W, 2S1P 100mAh, tuším 5g serva, MZK Penta přijímač. Tohle je v prototypu.Kovboj píše:fidzi píše:Ještě zadržte!!! HonzaS připravil pěkného dvojplošníčka, který lítá fakt krásně! Pomalu i rychle, visí, lopajze a jde s ním lítat takřka kdekoliv, třeba v leseCena stavebnice bude 500Kč a i s výbavou bez přijímače by se měla vejít do 1100Kč
S jakou výbavou se tam počítá? Protože 70 gramů se mi na jednočlánek a AR6400 zdá celkem dost...
..:: Nemám rád kindersáky ::..
Geo: Pokud ho v autě omylem napřiplácneš křídlem dvoumetrovky, nebudeš s tím mít problém
Naopak je super, když na nabíječce bliká FINISH a 72milíků, super! to ve velkým vymlátím za pár minut jedn servama
pořadník je na spatnyh/Asocáskem/seznam.cz kdo se zapíše včas, na něj se dostane. kdyžtak přiobjednám ještě než mi je natisknou a vylaserujou, aby bylo dost.
pořadník je na spatnyh/Asocáskem/seznam.cz kdo se zapíše včas, na něj se dostane. kdyžtak přiobjednám ještě než mi je natisknou a vylaserujou, aby bylo dost.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:Geo: Pokud ho v autě omylem napřiplácneš křídlem dvoumetrovky, nebudeš s tím mít problémNaopak je super, když na nabíječce bliká FINISH a 72milíků, super! to ve velkým vymlátím za pár minut jedn servama
![]()
Jenom bych se zeptal: co bude za tech 500K ve stavebnici. Potistene vyrezy nebo i bizu?
Diky, Tomas...
FC16 + Tg9X (assan), Bulldog (MS Composit), Phantom EDF, MIG-3, F-22, polaris, Bristol, 2x MiniRay (Hacker)
)