Mikromodel letadla do obýváku?

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
PKsoo

#31 Příspěvek od PKsoo »

Idem sa aj ja s Vami podelit o skusenosti. Tiez ma lakal nejaky halovy stroj a tak som sa rozhodou pre tu mikro cesnu EPP z HC, objednal som do nej 3g serva Arrow maly GVS prijimač na jednoclanok a jednoclankove ZIPPY sigle cel 230 mA. Ked mi to prislo nateseny som to postavil a pri ozivovani som zistil ze regler nechce ist na jednoclanok tak ako cinania pisali :evil: Tak som nastvany vyrobil z bateriek dvojclanky. letova hmotnost aera 52 gramov. Zalet bol na letisku za bezvetria. Ero bolo naozaj ako pilonak do haly absolutne nevhodne, cize lezi na polici a caka na JAR :? Na to si kamos kupil Minium christen eagle ktory ma nejako okolo 20 g, videl som ako to lieta,, Hala dajme tomu v pohode ale izba v byte ? Na to moze zabudnut. Male aera su proste rychle takze to vzdavam a po byte sa uskromnuje s vrtulnikom easy copter.
PKsoo (Peter) - Pezinok e-mail.: pksoo@azet.sk
Kovboj

#32 Příspěvek od Kovboj »

HLA píše:Pokud bych na mouse/čemech koupil toto ovládání, poradil by mi někdo motor a vrtuli. Mě to připadá dobrý.

Taky plánuju použití AR6400 v nějakém "prckovi". Asi nejjednoduší bude použití motoru jaký je třeba v micro Suchoji nebo Mustangu, kde se tenhle modul taky používá.

A nebo pokukuju po nějakém "X-twinu", tam by se možná daly použít i původní motory a k tomu udělat řízené křidélka a výškovku...
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od fidzi »

Ještě zadržte!!! HonzaS připravil pěkného dvojplošníčka, který lítá fakt krásně! Pomalu i rychle, visí, lopajze a jde s ním lítat takřka kdekoliv, třeba v lese 8) Cena stavebnice bude 500Kč a i s výbavou bez přijímače by se měla vejít do 1100Kč :wink: Video bude dneska nebo zítra a je to opravdu maso :twisted:
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od fidzi »

Video sice se spožděním, ale přece!

http://vimeo.com/8168966

Stavebnice budou dostupné během ledna.

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
kratas
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od kratas »

Tak to je super, to chci :)), kdy to bude k mání?
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od fidzi »

kratas píše:Tak to je super, to chci :)), kdy to bude k mání?
V lednu. Domluvím se s Honzou a doplním přesnější info.

kratas
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od kratas »

Bezva, tak to bys mi ho pak mohl přivézt až zas přijedeš za náma na Opatov v Budějek co?
SOVA is YouR CO-pilot
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od fidzi »

kratas píše:Bezva, tak to bys mi ho pak mohl přivézt až zas přijedeš za náma na Opatov v Budějek co?
Mohl, ale neměl bys to lepší poštou? :wink:

kratas
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od kratas »

To se pak dohodneme. Peníze můžu poslat na účet předem a jeden můj kolega jezdí pravidelně do Budějek domů, tak by to pak mohl třebas vyzvednout on. Uvidíme, jak to bude velké, třebas bude pošta nej. Uvidíme.
SOVA is YouR CO-pilot
Kovboj

#40 Příspěvek od Kovboj »

fidzi píše:Ještě zadržte!!! HonzaS připravil pěkného dvojplošníčka, který lítá fakt krásně! Pomalu i rychle, visí, lopajze a jde s ním lítat takřka kdekoliv, třeba v lese 8) Cena stavebnice bude 500Kč a i s výbavou bez přijímače by se měla vejít do 1100Kč :wink: Video bude dneska nebo zítra a je to opravdu maso :twisted:

S jakou výbavou se tam počítá? Protože 70 gramů se mi na jednočlánek a AR6400 zdá celkem dost...
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od fidzi »

Kovboj píše:
fidzi píše:Ještě zadržte!!! HonzaS připravil pěkného dvojplošníčka, který lítá fakt krásně! Pomalu i rychle, visí, lopajze a jde s ním lítat takřka kdekoliv, třeba v lese 8) Cena stavebnice bude 500Kč a i s výbavou bez přijímače by se měla vejít do 1100Kč :wink: Video bude dneska nebo zítra a je to opravdu maso :twisted:

S jakou výbavou se tam počítá? Protože 70 gramů se mi na jednočlánek a AR6400 zdá celkem dost...
Potensky POT10W, 2S1P 100mAh, tuším 5g serva, MZK Penta přijímač. Tohle je v prototypu.

geo
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od geo »

Týýý voe, to se mi snad zdá :lol: ! Lítat v lese je můj sen :lol: a ještě furt to vypadá jako eroplán. Moc se mi líbí, tak nevím jestli by nepasoval mezi moje okolo 2m :wink: Kdyby se dělal nějakej pořadník, tak kam poslat žádost?
geo
HonzaS

#43 Příspěvek od HonzaS »

Geo: Pokud ho v autě omylem napřiplácneš křídlem dvoumetrovky, nebudeš s tím mít problém :D Naopak je super, když na nabíječce bliká FINISH a 72milíků, super! to ve velkým vymlátím za pár minut jedn servama :D

pořadník je na spatnyh/Asocáskem/seznam.cz kdo se zapíše včas, na něj se dostane. kdyžtak přiobjednám ještě než mi je natisknou a vylaserujou, aby bylo dost. :-)
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
tmx.806

#44 Příspěvek od tmx.806 »

HonzaS píše:Geo: Pokud ho v autě omylem napřiplácneš křídlem dvoumetrovky, nebudeš s tím mít problém :D Naopak je super, když na nabíječce bliká FINISH a 72milíků, super! to ve velkým vymlátím za pár minut jedn servama :D

pořadník je na spatnyh/Asocáskem/seznam.cz kdo se zapíše včas, na něj se dostane. kdyžtak přiobjednám ještě než mi je natisknou a vylaserujou, aby bylo dost. :-)

Jenom bych se zeptal: co bude za tech 500K ve stavebnici. Potistene vyrezy nebo i bizu?

Diky, Tomas...
FC16 + Tg9X (assan), Bulldog (MS Composit), Phantom EDF, MIG-3, F-22, polaris, Bristol, 2x MiniRay (Hacker) :))
HonzaS

#45 Příspěvek od HonzaS »

potištěné výřezy, balzová motorová přepážka, uhlíky, kolečka, páčky, kevlarová nit na výplety křídel... jo, i bižu...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Odpovědět

Zpět na „Dílna“