Depron Cup 2010 (Pravidla na 1 straně)

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od BOSS8 »

Pepine to je provokace, já to viděl - na minutu motoru to trvalo 9 minut než se to zjebalo ze stratosféry - bez viditelné termiky :lol:
měl bys to přivázat na vlasec, abys to při termice mohl po desáté minutě stáhnout na zem. :lol:

Musím to zase sundat ze skříně a ladit abych aspoň dorovnal, ale nějak nevím co ještě vylepšit , já to snad budu muset postavit znova - jinak :evil:
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Vigo »

Fotka mého letošního speciálu: http://galerie.rcserver.cz/photoView.ph ... r=2&amode=
:D
pepin

#63 Příspěvek od pepin »

Vigo klídek,9minut tréninkového letu u mě odpovídá něco málo přez 2 minuty soutěžního,znám se,zese vysosnu největší klesák až to bude na ostro.
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od jenikKL »

Vigo, slusna bruska. To bude litat uplně samo. Sakra, to abych taky něco zbastlil :).

Funguje to teda tak, že po minutě chodu motoru se musí vypnout motor a pak se uz jen plachti ? To to nekdo stopuje ? :)
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
pepin

#65 Příspěvek od pepin »

No Vigo čubrnim jako divej,příští rok uděláš trup a máš éro komplet :lol:
DAF
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od DAF »

Vzhledem k tomu, že jsem postavil trup nový, tak jsem uvažoval, že po prototypových zkouškách bych dal ten původní v plén 8) . Foto je také v galerii, zatím jen původní. Nové jsem nestihl pořídit. :(
Hitec Aurora 9X
pepin

#67 Příspěvek od pepin »

Starý trup jsem uložil na bezpečné místo a čekám na návrat plechovek-400 stovek,jen se bojím,že asi marně :cry:Na první kolo jsem asi už opravdu komplet,už pouze tuním chladič motoru,páč mi motor trošku topí,do válce z 1,5mvvs se mi napchat nepodařil,nemám tu správnou duralovou redukci,ale zkusmo jsem udělal lože motoru z duralového chladiče z nějakého zbytku motoru do rc auta,zatím jsem neblafnul,ale letní teploty si asi stejně vyžádají menší vrtuli :cry:
DAF
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od DAF »

Plechovku bych tam těžko vracel, protože jsem kvůli stříďáku na původním trupu předělával motorovou přepážku. Ale mám aspoň doma dvě převodovky, jednu 3:1 a druhá 4:1, pak motor 400/6V a 400/4,8V. Jeden 12A a jeden 20A regl, pár listů na sklopku, tři 2S1P LiIon packy a další serepetičky. No já snad ještě přejdu na elektriku! :wink:
Hitec Aurora 9X
pepin

#69 Příspěvek od pepin »

Tak jsem to dneska zase prubnul,v rámci debat o neřízení modelu a gyru jsem po minutě nastoupání a srovnání modelu vrazil ruce za záda,za cca 5 minut jsem to už ale musel začít řídit a asi ve 12té minutě jsem to hodil na záda a šupajdil na zem.V dalším letu už to nenosilo a ubojoval jsem slabé 4 minuty.Pak projel prokopákem vlak a zase to nosilo :lol:
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od BOSS8 »

Mě se to nějak nedaří vychytat, už dvakrát jsem musel prodloužit čumák kuli vyvážení a furt je to málo - nakonec snad budu mít čumák delší než zadek :lol: . Po posledním letu jsem si všiml že se mi křídlo kroutí podle nálady (vlhkosti) takže v poledne létám s jiným profilem než v podvečer - přestože mám to samé křídlo :roll: Tak nějak začínám pochybovat o svém útoku na bednu - snad tedy skončím aspoň v první desítce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od Luzr »

Hehe, no dobře, dneska začínám stavět - když tak pozoruju jak ladíte poslední detaily, úspěchem bude zúčastnit se...
Abu
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Abu »

Panove, tak jste me vyprovokovali, dnes to jdu vyzkouset, jestli to za ten rok na skrini nezapomnelo litat 8)
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
DAF
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od DAF »

to BOSS8, o měnitelné geometrii křídal jsem slyšel, dokonce mohokrát. Viděl jsem to už také na modelech. Ale směnitelným profilem křídal, to budeš možná první :lol: , nepočítám-li mechanizaci sloty, vztlaky atd.
Rád bych tento víkend opruboval vytuněnej ajrák, abych mohl říct, jestli vám to natřu, nebo ne. Zatím jsem neměl jaksi čas, nebo nebyl počas.
Hitec Aurora 9X
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od BOSS8 »

Dneska mi to lítalo dobře - minuta motoru - na hranici viditelnosti. Ale zas je nestabilní v kroužení - pořád se pohupuje . Dive je ok. Asi budu muset trochu šlápnout na konce křídla :lol: aby se změnil negativ jinak si to už neumím vysvětlit. :?: Ale jinak - na 370mAh hodinu ve vzduchu - dobrý ne?
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Vigo »

Tak jsem dnes taky poletoval. Docela se dařilo a na 50s jsem nalítal 11minut. Vydržel bych déle, ale vyměknul jsem a přistál.
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“