Je vhodný pro začátečníka?
Svatá pravda. Já po Bendym přecházím plynule na EGE se stříďákem AXI 2808 se sklopkou Graupner 9/5. Jediný problém mám v tom že když zapnu pohon, musím vší silou tlačit aby se to nepověsilo na vrtuli a nespadlo po křídle. Motor mám snad 5 stupňů dolů, ale chová se to spíš jako raketoplán. Nutně potřebuju tu FX-18 co jsem si vyhlídnul 
Spíš lítač než stavěč...
Prosimte, jak lita EGE s tvym motorem a 9/5 vrtuli.
Ja mu budu davat stridak+11/8.
diq
Ja mu budu davat stridak+11/8.
diq
Čop píše:Svatá pravda. Já po Bendym přecházím plynule na EGE se stříďákem AXI 2808 se sklopkou Graupner 9/5. Jediný problém mám v tom že když zapnu pohon, musím vší silou tlačit aby se to nepověsilo na vrtuli a nespadlo po křídle. Motor mám snad 5 stupňů dolů, ale chová se to spíš jako raketoplán. Nutně potřebuju tu FX-18 co jsem si vyhlídnul
EG
Já se taky malinko připojím k tomu jestli EG pro začátek ano nebo ne a já tvrdím ANO ! sem úplnej začátečník a šel jsem do něho a nelituji hnedka ze startu s křidélkama a naprostá pohoda mohu jen doporučit a neváhat !!
Navíc model bez křidélek za chvíli omrzí a člověk po 2 měsících hledá náhradu a zbytečně kupuje další letadlo
letu zdar
Navíc model bez křidélek za chvíli omrzí a člověk po 2 měsících hledá náhradu a zbytečně kupuje další letadlo
Optima III (oprava)Mistrál (AXI 2820/10)P51-D Mustang (EPP, motor AXI 2814/12)přestavba STÍN I samok
EG
Dnes jsem provedl zálet EG s čínským stříďákem za 390,- a vrtulí 11/8. Lítá perfektně, úplná stihačka
Selhaly však Lipolky 3s Shark 1500mAh 20C. Po chvíli šli do kytek. Na rozdíl od čínskejch YUTONG se stejnými parametry. Běhaný byli stejně, ale Sharky nemaj kapacitu.
Takže EGE se stříďákem jedině mohu doporučit

Selhaly však Lipolky 3s Shark 1500mAh 20C. Po chvíli šli do kytek. Na rozdíl od čínskejch YUTONG se stejnými parametry. Běhaný byli stejně, ale Sharky nemaj kapacitu.
Takže EGE se stříďákem jedině mohu doporučit
Ja ted nevim co jeto za typ. Prodava to Bel.
Prave ze ty batrky Shark sou spatny. Soucasne s nima sem koupil Yutongy a ty drzej. ...
Prave ze ty batrky Shark sou spatny. Soucasne s nima sem koupil Yutongy a ty drzej. ...
Čop píše:Kapacita na to nemá vliv. Buď jsi měl velký odběr (velká vrtule nebo velký motor, poř. oboje), nebo špatný baterky. 30A si to vezme raz-dva... Já mám AXi 2808 a 9/5 a bere to 15-17A. Co to máš za motor?
- georg
- Kontaktovat uživatele:
je to tenhle a nedělám reklamu
http://www.bel-shop.eu/detail284.html
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Modeláři Točná
Čínskej střídák
Jsem zvědav na další testy tvého motoru celkem mne to zajímá za ty koruny to totiž není špatné doufám že dáš později k dobru jak si spokojený 
Optima III (oprava)Mistrál (AXI 2820/10)P51-D Mustang (EPP, motor AXI 2814/12)přestavba STÍN I samok
Dneska jsem byl svědkem hystýho crashe. Přišel kluk že skončil se SkyLady a přinesl si Cheri od Kostky. Krásně postavená mašinka se stříďákem podobná hornoplošným Cessnám. Byla fakt vyvoněná. Kluk říká: "Doufám že tak krásná bude i po lítání". Dal plyn, kousek to stouplo, a pod plným po křídle do země. Nezbylo z ní vůbec nic. Součástky lítaly padesát metrů po poli... Bylo to smutný... 
Spíš lítač než stavěč...
Čop píše:Dneska jsem byl svědkem hystýho crashe. Přišel kluk že skončil se SkyLady a přinesl si Cheri od Kostky. Krásně postavená mašinka se stříďákem podobná hornoplošným Cessnám. Byla fakt vyvoněná. Kluk říká: "Doufám že tak krásná bude i po lítání". Dal plyn, kousek to stouplo, a pod plným po křídle do země. Nezbylo z ní vůbec nic. Součástky lítaly padesát metrů po poli... Bylo to smutný...
no tomu říkám radost