Depron Cup 2010 (Pravidla na 1 straně)

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepin

#241 Příspěvek od pepin »

Další kolo by mělo být tuším 5.6 a létat se bude opět na dívčákách a to asi definitivně,je to dostupné metrem a pevné trvalé místo soutěže je asi více motivující pro většinu soutěžících,ostatně akce pořédaná za humny-beroun,čítala 3 soutěžící.Padnul z mé strany návrh,aby každý soutěžící povině přinesl něco spojené s letectvím a modelářskou tématikou,je to opravdu příjemné pokud si domu odneseš nějakou vzpomínku na učast v soutěži a nakládat to pouze na bedra Bossáka mi přijde nefér a klobouk dolu před jeho sponzorinkem-mikina mi padne perfektně :lol: Pokud se to časem rozjede trochu víc,určitě by šlo nemotoristyněkde naložit a odjet někam dál-za Prahu ,ale nevim,nevim :cry: Já bych to spíš viděl takto-létat standartně na Dívčácích,pokud možno vždy v sobotu první datum připadající na nový měsíc a poslední kolo-asi říjen odlétat v Charvátcích u Rané jako 2 denní akci s přespáním-stan a hospudka na místním letišti možnost provozu spalováku,výhledově-příští rok i ubytování,nebo po létání přejet na Ranou-Sklenák-penzion.Určitě by bylo po létání o čem klábosit a navíc tam mám pro Abua i kytaru a Combo,pokud někdo z vás hraje na piáno-syntezátor,mám ho tam taky,pokud někdo hrajete na bicí,dejte vědět a já je vezmu taky at to máme komplet :lol:
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#242 Příspěvek od Luzr »

pepin píše:Padnul z mé strany návrh,aby každý soutěžící povině přinesl něco spojené s letectvím a modelářskou tématikou

No, nic proti tomu, ale co my zacatecnici co se nam doma nepovaluji haldy veci s modelarskou tematikou? :)

Ja sam bych tady mozna nasel neprilis pouzitelny 2g outrunner a 1g 1S regulator, ale to je tak asi vsechno... :) To me vystaci na jedno kolo :)
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#243 Příspěvek od Luzr »

pepin píše:Další kolo by mělo být tuším 5.6 a létat se bude opět na dívčákách a to asi definitivně,je to dostupné metrem a pevné trvalé místo soutěže je asi více motivující pro většinu soutěžících

Je to dobré místo, jediné co mě trochu vadí je ta vzálenost k autu (většinou si s sebou vezu víc letadel, když už jedu lítat autem).

Koukal jsem na mapu, nešlo by se eventuálně přesunout o cca 500m k tomu statku?

http://maps.google.com/maps?ll=50.05254 ... &t=h&hl=cs
Abu
Kontaktovat uživatele:

#244 Příspěvek od Abu »

S mistem konani na Divcacich souhlasim, stejne tak s navrhme na ceny. Akorat bych to nedaval tak krute kategoricky "kazdy povinne musi", proste kdo ma, at prinese. Ja uz jsem si vytipoval par drobnosti, ktere uz asi nepouziju ale prodavat je pres bazar jsem linej (vrtule, nejaky maly serva, atd...). Kdyz aspon polovina lidi donese par veci, tak bude cen dost.

K ostatnim Pepinovym navrhum - mozne to je, ale uvidime jak se to vyvine.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#245 Příspěvek od Vigo »

5.6 bohužel nemůžu, tak to tam pěkně odlétejte bezemně. Taky budu muset poladit stroj. S kluzem jsem celkem spokojený, ale při točení ztrácím.
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#246 Příspěvek od jenikKL »

Nazdar závodníci. Sem moc rád že sem se mohl zůčastnit alespoň jako divák. Bylo to parádní a dost motivující vyrobit soutěžní stroj.

DAF. Messíka už nepotáhnu :).

Boss, Super fotky. Měl bych o ně zájem, pokud by bylo možno. Třeba přes úschovnu ? Díky.
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
DAF
Kontaktovat uživatele:

#247 Příspěvek od DAF »

to JenikKl, sory, víš proč jsem nemohl. Ale to nevadí, posílal jsi video a viděl jsem fotky. Tak případně něco zbastli, abys mohl jít jako závodník, nejen jako divák.
4all Dívčáky mi v zásadě nevadí. Jen prostě pokud jsem bez závodního speciálu, nemá pro mě smysl tam chodit, protože prakticky jinou elektru nemám a čmoudi tam nesmí. Ale už jsem začal pracovat na reinkarnaci DeproSaura 8) .
Hitec Aurora 9X
pepin

#248 Příspěvek od pepin »

DAF píše:to JenikKl, sory, víš proč jsem nemohl. Ale to nevadí, posílal jsi video a viděl jsem fotky. Tak případně něco zbastli, abys mohl jít jako závodník, nejen jako divák.
4all Dívčáky mi v zásadě nevadí. Jen prostě pokud jsem bez závodního speciálu, nemá pro mě smysl tam chodit, protože prakticky jinou elektru nemám a čmoudi tam nesmí. Ale už jsem začal pracovat na reinkarnaci DeproSaura 8) .

Dafe bud v klidu,lítali se 4 kola a já s Bossákem roztřel a měli jsme toho plný brejle,sotva jsem dal cigáro-10,00-13h,vubec bych se nebránil alternatinně 6 kolum,pokud to přijde všem dobrý natáhnout to.

s tím modelářským sponzorinkem-startovným to samozřejmě nehrotím,jeden lahváč není taky k zahození :lol: Tu dvoudenní akci bych ale rád dotáhnul do zdárného konce :wink: rád bych s vámi strávil více času,nežli pouze během pobíhání mezi startem a nabijením baterek :wink:
Naposledy upravil(a) pepin dne pon 03.05.2010 0:52, celkem upraveno 1 x.
pepin

#249 Příspěvek od pepin »

Vigo píše:5.6 bohužel nemůžu, tak to tam pěkně odlétejte bezemně. Taky budu muset poladit stroj. S kluzem jsem celkem spokojený, ale při točení ztrácím.

To je přesně ten duvod,proč bych to chtěl létat vždy první víkend v měsíci-možnost plánování dopředu,trochu nám to komplikuje Abu s kapelou,tak se tím šoupe,ale to naprosto chápu,možná by to ale šlo lítat tam kde bude zrovna Abu hrát :lol: :lol: :lol:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#250 Příspěvek od Abu »

Hele ja vyjimecne nic nekomplikuju! V sobotu jsem stihnul Deproncup, nalozeni aparatu, odjezd do Liberce, koncert, cestu zpatky a v 3h uz jsem byl doma.
Toho 5.6. taky vecer hrajem, ale to se vpohode stihne stejne jako tentokrat :wink:
DAF
Kontaktovat uživatele:

#251 Příspěvek od DAF »

Poraďte s lepidlem. Zatím jsem depron lepil L20, Purexem, nebo jiným na PS určeným pedidlem. Ale většinou to jsou kaše vzhledově podobné (pouze vzhledově, aby mě nikdo nechatl za pysky) kanagomu, tedy tahnoucí se kaše. Vím, že by měly existovat i nějaké vteřiňáky. Přemýšlím, že bych, kromě nového křídla, zkusil poslepovat i to staré, jenže na něm je depron potrhaný. Nechce se mi to ztrhávat, ale něco bych tam nakápnul, aby to zateklo.
Hitec Aurora 9X
Abu
Kontaktovat uživatele:

#252 Příspěvek od Abu »

Pouzivam UhuPor, ale to je taky takova "kase" jak pises, proste kontaktni lepidlo - natrit, pockat, pritisknout.
Ten special vterinak na depron me moc nenadchnul.
Na pomackane kridlo (pristani do stromu, bohuzel nabezka sla do vetve) jsem pouzil disperzi, ta pekne zatekla. Ale pak se to musi nechat dost dlouho proschnout.
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#253 Příspěvek od Luzr »

Na lepeni Depronu pouzivam prevazne Porex Ceys (pouze paky kormidel a motorove prepazky lepim purexem).

Jak je to spoj polystyren-polystyren, Porex Ceys nema chybu. Docela dobry postup je namaznou jednu stranu, pritisknou, trochu s tim pojezdit (at se to pekne rozmazne), pak odtrhnou, 15 sekund s tim mavat ve vzduchu at to trochu zavadne a pak definitivne pritisknout. Pokud spoj neni pri schnuti namahany, tak to drzi prakticky okamzite (i kdyz to jeste dosycha treba den).

Jinak moje zkusenost s opravou depronovych veci je vsechny pomackane/potrhane casti odriznout, narovnat, narezat podle nich nahrady a ty vlepit na puvodni misto...
DAF
Kontaktovat uživatele:

#254 Příspěvek od DAF »

Tyhle "kaše" mám snad všechny - UHU por, Cais (nebo jak se to píše) L20 a ještě myslím něco. Právě jsem si říkal, že tekutý vteřiňák zateče do spáry. Takhle to budu muset "vodchlýpnout" a napatlat, aby ale nepoškodil tu desku depronu ještě víc. Něco vymyslím. Dík.
Hitec Aurora 9X
pepin

#255 Příspěvek od pepin »

Ten special vterinak na depron me moc nenadchnul

Chce to nejdřív depron-lepený spoj přefouknout urychlovačem,nechat trochu odvětrat nanést lepidlo a znovu přefouknout aktivátorem,pokud jsem pouze nanesl lepidlo a spoj přefouknul,tak mi uprostřed spoje zustával vteřinák tekutý a nepatrně naleptával depron.
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“