Depron Cup 2010 (Pravidla na 1 straně)
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Jak tak o tom premyslim, mozna bych na Sobinku taky jel.
Nezkusime teda prehodit DepronCup na nedeli?? Sice budu po mimoprazskem flamu, takze start v 10h urcite nezvladam, ale treba ve 12:00 ????? Co vy na to
(to hlavne kvuli Bossakovi, ja nic, ja muzikant
)
Nezkusime teda prehodit DepronCup na nedeli?? Sice budu po mimoprazskem flamu, takze start v 10h urcite nezvladam, ale treba ve 12:00 ????? Co vy na to
(to hlavne kvuli Bossakovi, ja nic, ja muzikant
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Dobře, v 11,35 nula nula přesně!
Pustil jsem se do nového křídla, ale nějak mi to nešlo od ruky, tak jsem opravil staré. Trochu kuchání, trochu lepení, tak snad to půjde. Nakonec jsem použil Purex, po četbě o PS vteřiňákách jsem se raději rozhodl pro něj. Tak ještě znovuinstalace elektroniky a pak se děj vůle boží. V tuningu to bylo lehčí a šlo to lépe (strměji) za motorem, ale bylo to takové jankovité. Proto jsem s tím také praštil, tedy nechtěně.
P.S. Právě se vrácím z dílny a mohu Vám oznámit, že všechny potřebné komponetny jsem do závodního stroje namontoval
. Až bude trochu času, stroj vyzkouším a budu se těšit na své soupeře
.
Pustil jsem se do nového křídla, ale nějak mi to nešlo od ruky, tak jsem opravil staré. Trochu kuchání, trochu lepení, tak snad to půjde. Nakonec jsem použil Purex, po četbě o PS vteřiňákách jsem se raději rozhodl pro něj. Tak ještě znovuinstalace elektroniky a pak se děj vůle boží. V tuningu to bylo lehčí a šlo to lépe (strměji) za motorem, ale bylo to takové jankovité. Proto jsem s tím také praštil, tedy nechtěně.
P.S. Právě se vrácím z dílny a mohu Vám oznámit, že všechny potřebné komponetny jsem do závodního stroje namontoval
Hitec Aurora 9X
Abu píše:Klasicky vyvoj situace, jako bych to uz 2x zazil.... :
(
No právě-minule se to muselo posunout kuli tobě,tak si nestěžuj,já navrhoval vždy první sobotu v měsíci-neujalo se-když s tím mohou šoupat ostatní,proč bych nemohl i já-teda pokusit se ještě jednou dodržet domluvené-SOBOTA
pepin píše:Abu píše:Klasicky vyvoj situace, jako bych to uz 2x zazil.... :
(
No právě-minule se to muselo posunout kuli tobě,tak si nestěžuj,já navrhoval vždy první sobotu v měsíci-neujalo se-když s tím mohou šoupat ostatní,proč bych nemohl i já-teda pokusit se ještě jednou dodržet domluvené-SOBOTA-Orientačně,připraven je kdo?????
Ja ano. So i Ne.
Jen jestli to ma smysl, kvuli setkani 3 zavodniku vubec rano vstavat z postele ?
má,pro mě jo, běžně chodím lítat i sám,ta sobota je lepší už z toho duvodu,že se to nechá alternativně přesunout na neděli,pokud bude v sobotu hnusně,jestli pujdu na ten Air Maraton,tak možná právě z depronákem a nemuže to skončit jinak,než že lehne-tím asi ta soutěž bude končit všeobecně ve všech týmech,takže nebudu mít možná v neděli s čím lítat,proto bych raději odlétal nejdřív VDC a teprve potom Air maraton,pokud do toho opravdu pujdu,zatím se tomu už pouze uplně nebráním,když tu stejně budu trávit víkend na Sobínce.
má,pro mě jo, běžně chodím lítat i sám,ta sobota je lepší už z toho duvodu,že se to nechá alternativně přesunout na neděli,pokud bude v sobotu hnusně,jestli pujdu na ten Air Maraton,tak možná právě z depronákem a nemuže to skončit jinak,než že lehne-tím asi ta soutěž bude končit všeobecně ve všech týmech,takže nebudu mít možná v neděli s čím lítat,proto bych raději odlétal nejdřív VDC a teprve potom Air maraton,pokud do toho opravdu pujdu,zatím se tomu už pouze uplně nebráním,když tu stejně budu trávit víkend na Sobínce.
Kur... prodejná sexuální pracovnice
, už jsem se těšil, že se to povedlo převést na nešděli, protože holka v sobotu odjíždí za hranice všedních dnů (na což jsem samozřejmě jako správný fotr zapomněl
) a teď se to vrací. Když já furt nevím v kolik odjedou. Ale obávám se, ať to bude v kolik to bude, sobota je nejspíš tím pádem pro mě zcela zabitá - poslední dobalení, rozloučení, odvoz a tak. Většina z vás to určitě zná také. Protože se mi podařilo stroj opětovně sestrojit, rád bych se zúčastnil.
Hitec Aurora 9X