Depron Cup 2010 (Pravidla na 1 straně)

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#286 Příspěvek od BOSS8 »

Já to nestihnu :cry: nu což tak bude jedno kolo beze mě, aspoň bude mít šanci někdo jiný.
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Abu
Kontaktovat uživatele:

#287 Příspěvek od Abu »

Jak tak o tom premyslim, mozna bych na Sobinku taky jel.
Nezkusime teda prehodit DepronCup na nedeli?? Sice budu po mimoprazskem flamu, takze start v 10h urcite nezvladam, ale treba ve 12:00 ????? Co vy na to :?:
(to hlavne kvuli Bossakovi, ja nic, ja muzikant :wink: )
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
pepin

#288 Příspěvek od pepin »

ale treba ve 12:00 ????? Co vy na to Tázající

maximálně nedorazím,páč asi v tomto případě,že se závody přesouvají na neděli pojedu na Ranou.
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#289 Příspěvek od BOSS8 »

Je mi jedno kdy, v kolik ,a kde , ale na sobotu jsem zabukovanej. Děti mají přednost a basta. :lol:
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
DAF
Kontaktovat uživatele:

#290 Příspěvek od DAF »

Tak reinkarnace mého původního stroje vypadá slibně. Tak bych se mohl nejspíš zúčastnit. Neděle je, jak jsem s hrůzou zjistil, pro mě také výhodnější (holka v sobotu odjíždí kamsi se školou, tak musím :wink: ), 12.00 sice už tak ne, ale třeba dojde ještě k nějaké časové úpravě. Jinak beru.
Hitec Aurora 9X
pepin

#291 Příspěvek od pepin »

DAFE,vzhledem k tomu,že jsi se postavil k opravě jako chlap,beru klidně i uterý v 11,35 start :lol: Neděle bude samozřejmě lepší :lol:
DAF
Kontaktovat uživatele:

#292 Příspěvek od DAF »

Dobře, v 11,35 nula nula přesně! 8)
Pustil jsem se do nového křídla, ale nějak mi to nešlo od ruky, tak jsem opravil staré. Trochu kuchání, trochu lepení, tak snad to půjde. Nakonec jsem použil Purex, po četbě o PS vteřiňákách jsem se raději rozhodl pro něj. Tak ještě znovuinstalace elektroniky a pak se děj vůle boží. V tuningu to bylo lehčí a šlo to lépe (strměji) za motorem, ale bylo to takové jankovité. Proto jsem s tím také praštil, tedy nechtěně.

P.S. Právě se vrácím z dílny a mohu Vám oznámit, že všechny potřebné komponetny jsem do závodního stroje namontoval 8) . Až bude trochu času, stroj vyzkouším a budu se těšit na své soupeře :evil: .
Hitec Aurora 9X
pepin

#293 Příspěvek od pepin »

Tak já mohu asi pouze v sobotu-večer možná pujdu lítat Air maraton na Sobínku,a až s tím plácnu,tak to tam rovnou asi zapiju,takže v neděli určitě nebudu fit.
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#294 Příspěvek od Luzr »

Ja bych to neresil.

Reklo se prvni sobotu v mesici. Je skoda ze Boss nemuze, ale jakmile se zacne resit kdo kdy muze a nemuze a hledat termin kdy muzou vsichni, vysledek bude ten ze se to zacne odkladat a nebude to nikdy....
Abu
Kontaktovat uživatele:

#295 Příspěvek od Abu »

Klasicky vyvoj situace, jako bych to uz 2x zazil.... :(
pepin

#296 Příspěvek od pepin »

Abu píše:Klasicky vyvoj situace, jako bych to uz 2x zazil.... :
(

No právě-minule se to muselo posunout kuli tobě,tak si nestěžuj,já navrhoval vždy první sobotu v měsíci-neujalo se-když s tím mohou šoupat ostatní,proč bych nemohl i já-teda pokusit se ještě jednou dodržet domluvené-SOBOTA 8O -Orientačně,připraven je kdo?????
Abu
Kontaktovat uživatele:

#297 Příspěvek od Abu »

Kvuli me se nikdy nic nesoupalo, ja jen musim byt do 14h odlitany. Minule i tuhle dalsi prvni sobotu.... coz se ale da zcela bezproblemu stihnout.

Jen jestli to ma smysl, kvuli setkani 3 zavodniku vubec rano vstavat z postele ? :wink:
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#298 Příspěvek od Luzr »

pepin píše:
Abu píše:Klasicky vyvoj situace, jako bych to uz 2x zazil.... :
(

No právě-minule se to muselo posunout kuli tobě,tak si nestěžuj,já navrhoval vždy první sobotu v měsíci-neujalo se-když s tím mohou šoupat ostatní,proč bych nemohl i já-teda pokusit se ještě jednou dodržet domluvené-SOBOTA 8O -Orientačně,připraven je kdo?????

Ja ano. So i Ne.
pepin

#299 Příspěvek od pepin »

Jen jestli to ma smysl, kvuli setkani 3 zavodniku vubec rano vstavat z postele ?

má,pro mě jo, běžně chodím lítat i sám,ta sobota je lepší už z toho duvodu,že se to nechá alternativně přesunout na neděli,pokud bude v sobotu hnusně,jestli pujdu na ten Air Maraton,tak možná právě z depronákem a nemuže to skončit jinak,než že lehne-tím asi ta soutěž bude končit všeobecně ve všech týmech,takže nebudu mít možná v neděli s čím lítat,proto bych raději odlétal nejdřív VDC a teprve potom Air maraton,pokud do toho opravdu pujdu,zatím se tomu už pouze uplně nebráním,když tu stejně budu trávit víkend na Sobínce.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#300 Příspěvek od DAF »

Kur... prodejná sexuální pracovnice :evil: , už jsem se těšil, že se to povedlo převést na nešděli, protože holka v sobotu odjíždí za hranice všedních dnů (na což jsem samozřejmě jako správný fotr zapomněl :oops: ) a teď se to vrací. Když já furt nevím v kolik odjedou. Ale obávám se, ať to bude v kolik to bude, sobota je nejspíš tím pádem pro mě zcela zabitá - poslední dobalení, rozloučení, odvoz a tak. Většina z vás to určitě zná také. Protože se mi podařilo stroj opětovně sestrojit, rád bych se zúčastnil.
Hitec Aurora 9X
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“