JMalik píše:Já neházím všechny FPVčkaře do jednoho pytle. Jenom jsem napsal, že mě většina tady diskutujících moc nepřesvědčila, že než to začali létat, tak se aspoň minimálně seznámili s možnostmi kde a jak to půjde.
FPV je o tom, že podobná videa se sem někam budou věšet a bude se soutěžit o to, kdo to dá v hlídanějších a pilotážně náročnějších prostorech.
Pod mosty, tunelem, kolem komínů a vysílačů ve městech..... Výjimka bude, že tam bude video jak někdo létá ned letištěm, nad polem, loukou....., protože upřímně řečeno to nikoho nebude zajímat.
Ta kategorie někoho s tím šmírovat se vyřeší sama. Prostě to sundáš brokovnicí a ani jedna strana to nebude chtít dál řešit, postupně to zanikne samo.
Takže když si to tak dáš za současného stavu dohromady, tak to dopadne jako když někdo dal naivně sprejerům volné plochy k pomalování a myslel si, že jen tam budou působit.
Tak to jsem asi vyjímka, snažim se lítat maximálně na dohled, lítám nad polem, loukou, letištěm (modelářským), videa někam nevěším - mám je pro vlastní radost (taky nemam čas je setříhat a někam nahrnout)
Pravdu samozřejmně máš - koneckonců extrémy vždy přitahují lidi víc, než "normálno" - ale mě osobně stačí pohled na svět z vejšky.
Ono se koneckonců ale i tyhle frajeřinky ve formě extrémních videí, se tak nějak sami vyselektují - možná to bude bohužel něco stát, budeme doufat že co nejmíň - ale s tím asi nikdo nic neudělá, protože pokud se chce někdo hrdině ukázat "perfektním" videem třeba letem v tunelu, nad městem, kolem komína - udělá to i na černo a bez povolení. Nicméně, ale až pár lidí dostane pokutu od ouřadů za nepovolený frekvence nebo až příjdou o svý drahý éro (a pro tohle už musí bejt slušně vybavený) - tak je to snad přestane bavit.
Všechno něco vždicky stojí, ale tohle snad nebudou tak vysoký daně jako v případě mladejch nevyježděnejch motorkářu-frajerů na silnejch mašinách.