zdzd píše:coro píše:Takže to Toro by narobilo menej škody než vták. Ak na to spadne Gripen do obce a v krčme zabije polku miestnych, je nejvyšší čas zakázať tie Gripeny.
A není náhodou nejvyšší čas si zjistit, zda se Toro nepoflakuje v prostoru vyhrazeném pro Gripeny?
Chcel som naznačiť, že existuje priestor kde žiadny úradník nedokáže zakázať "lietajúce objekty do 1kg", pretože mu to nejakí ekológovia otrepú o hlavu.
A že ak je to naozaj nebezpečné, tak by sa to asi nemalo robiť - a tým myslím to lietanie nejakých Grippenov.
Ak píšeme o tom aký to bude prúser a aké budú nasledovať zákazy keď niekoho naozaj zrazí ULL, tak potom aký to bude prúser keď taký Grippen šupne do lesa s kačkou v motore..
Aby bolo jasno že nie som úplne magor, nechcel som tým povedať že by sa nemal aj s Torom pratať do zeme keď ich začuje. Ale tvrdím že ak to bolo rizikové, tak to tam neriskoval on ale oni..
A zbaliť to a odísť domov? Načo, keď už preleteli..
A ak je to v takej výške že by sa nedalo lietať s Torom, tak božechráň aby si tam niekto na jar nepostavil Máj alebo nejakú anténu.