JMalik píše:pepin píše:A že jich je

Ale pokud pujdeš na soutěž větronu a bude vás točit stoupák křídlo,na křídlo 50 tak to už volové nebudou,to budou špičkoví piloti větronu,je to tak? musím si to v hlavě tak nějak srovnat

třeba na Raný lítaj špičkový piloti a já debatuju Malíkem

Sorry já musel,já si to fakt musím nějak srovnat,ty soutěže větronu jsou fakt maso a Raná je opravdu proti tomu procházka ružovou zahradou

třeba trénujou,co já vím

To si Pepine skutečně srovnej v hlavě.
Na Rané létá stádo chytráků, kteří si myslí, že jsou mistři světa,
Pepin:
čistý alibismus,jak si srovnat v hlavě,že já,na to nemám

Vono taky jak jinak,když za jeden den musíš odletět ultralajtem,urvat stoupák s F3K seknout několik obratu s akrobatem a dolepit stíhačku

a pokud to stihneš,vytočíš i stoupák ve větroni.SORRY,NA TO JEDEN ŽIVOT NESTAČÍ

Proto jsem třeba opustil myšlenku větronaření,modelařiny bych se musel vzdát komplet,jinak bych musel žulit na všech frontách,to už ani není o penězích,nemužu večer študopvat sílu serva,když musím dohledat odkud a kam se sune kdejaká níže-výše a co a kam se bude podsouvat a jak mám teda naplánovat ten svuj let.Ale na pohopsnutí a pár koleček okolo letiště to jde i bez toho,to je jasný
Joooo padáčkáře jsem sundal,celé jsem to tu popisoval,také jsem netvrdil,že když někdo skutečně lítá ve vzduchu,má to víc v hlavě srovnané,nežli pepin s modelem

Nicméně-sundal padáčkáře,znamenalo,že Pepin si vzal Easy glidera,páč podmínky byli takové,že by nebylo divu-kompozita ten den nechal dole,páč mu to pro ty podmínky nesedělo-JÁ TO V HLAVĚ SROVNANÝ MÁM.až dospěje i moje druhé děcko,asi mě ten padák nemine,ale ted ještě ne,ted pořád cítím,nějakou zodpovědnost,rozhodně se modeláři nemusej bát,já je z kopce nevystřílim,pokud jich tam bude víc,klidně si řeknu,tak já počkám,případně pokud potkám někde ve vzduchu model větroně trhající výškový rekord,asi si řeknu-VON TĚ ALE NIKDO NENUTIL NA TOM PADÁKU LÍTAT,TAK NEREMCEJ
Rozhodně,pro neschopnýho modeláře nikdy vrtulník nepoletí u radostletcu je to samozřejmost a to i za peníze modeláře