Blade MCPX
gamer007 píše:To ozubený kolo bych nezajištoval. Když to spadne tak se sice posune, ale tím škody končej. Se zajištěným kolem to může jít do mechaniky a serv...
To jsem si myslel taky, ale je potřeba rychle vypnout plyn a nic se nestane.Mnohokrát vyzkoušeno a bez problému. Je to hold malej prcek. Píšu jen zkušenosti a né dohady.Jinak se servama toto zajištění nemá nic společného.
Re:
gamer007 píše:To ozubený kolo bych nezajištoval. Když to spadne tak se sice posune, ale tím škody končej. Se zajištěným kolem to může jít do mechaniky a serv...
Něco natom bude... nechat ozubené kolo volné
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
DX7
buki píše:zablabla píše:...Příčina byla vůle mezi hlavní hřídelí a ložisky.Jelikož hřídel má o dost desetin méně než průměr ložiska........
dobrý poznatek !!!!!!![]()
Tvojí odpovědí jsi chtěl říci co?
nic špatného ( když se tak ptáš). Že je dobře, že jsi zjistil příčinu (nebo jednu z příčin ) toho zakmitávání a podělil se s ostatními jak se to dá odstranit.
Možná jsem zapoměl dodat - za sebe díky.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
s tim ozubenym koleckem, si myslim ze ma eflite, jako deformacni zonu, je to to same na jako sr, kdyz tam dam tuning. kolecko tak se kolecko neocese, ale zacne neco krupat na hlave... takze si myslim ze u tohodle prcka je to myslene stejne, jen s tim rozdilem, ze se nekam posune a pootoci...
EVIL IS BACK 15.5.2012
Můžu se zeptat, když létáte s Xkem tak při jaké poloze kniplu plynu Vám to jde nahoru? Třeba při 100%plynu přímce a max/min cykliky ve vysílači?
Mě trošku štve, že mi stoupá až při páčky v nějakých 80%, je to normální nebo mám slabý motor? Nejsem si jistý jak to bylo prvních pár letů... jestli to náhodou nebylo v pohodě
Samozřejmě při kniplu v neutrálu mám 0 stupňů náběh a nastavení má jak jsem psal 100% plyn a -/+ cykliky také rovně 45stupnů přímku
Mě trošku štve, že mi stoupá až při páčky v nějakých 80%, je to normální nebo mám slabý motor? Nejsem si jistý jak to bylo prvních pár letů... jestli to náhodou nebylo v pohodě
Samozřejmě při kniplu v neutrálu mám 0 stupňů náběh a nastavení má jak jsem psal 100% plyn a -/+ cykliky také rovně 45stupnů přímku
Angusss píše:Můžu se zeptat, když létáte s Xkem tak při jaké poloze kniplu plynu Vám to jde nahoru? Třeba při 100%plynu přímce a max/min cykliky ve vysílači?
je to tak. při doporučeném nastavení jde nahoru na můj vkus taky později než jsem zvyklý. Zatím to ale neřeším.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
- JosefSvejk
- JosefSvejk
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
tak uz ho mam doma
zatim jsem ho nevidel ale necham si to aspon vyfotit...jinak dle slov domacich je tam vse co by melo....a vrtulnik ma jen prasklou kabinku a tu desku cykliky jak psal prodavajici.....takze o vikendu to aspon po telefonu zkontroluju a pak pujde zase na postu a bude putovat sem za mnou na ostrov 
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
Re:
František Koudelka píše:tak uz ho mam domazatim jsem ho nevidel ale necham si to aspon vyfotit...jinak dle slov domacich je tam vse co by melo....a vrtulnik ma jen prasklou kabinku a tu desku cykliky jak psal prodavajici.....takze o vikendu to aspon po telefonu zkontroluju a pak pujde zase na postu a bude putovat sem za mnou na ostrov
Tvoje Xko hodně nacestuje
http://petsild.rajce.idnes.cz
DX7
DX7