silcom píše: Áno, bola to vôľa na doske cykliky, cca 0,4 mm, možno aj pol, výmena za novú a je to teraz celkovo o poznanie presnejšie pri lietaní.
A ta vůle byla v ložisku?
Pravdepodobne. Ešte som to podrobnejšie neskúmal, uvažujem nad tým, že sa to pokúsim rozobrať, aj keď neviem presne ako.. Ak by sa to podarilo a bolo by to ložisko tak by som teoreticky mohol mať náhradnú cykliku, hm?
silcom píše: Pravdepodobne. Ešte som to podrobnejšie neskúmal, uvažujem nad tým, že sa to pokúsim rozobrať, aj keď neviem presne ako.. Ak by sa to podarilo a bolo by to ložisko tak by som teoreticky mohol mať náhradnú cykliku, hm?
Hej, teoreticky áno. Prakticky už nikoliv. Teda pokud se Ti to povede rozebrat pak ano. Jde to velmi blbě.
Jsem lempl. Gauik spadl na techniku. Myslel jsem že už nějaký zkušenosti mám, ale jak koukám pořád mě bude něco překvapovat. No sundala se za letu páka serva výškovky přímo ze serva. Nevim jestli tam šroubek už nebyl, nebo se vyšrouboval. Tak to začalo dělat divy, cvaknul jsem to asi v 10m, ale neříditelně to spadlo. Rána jak z děla, ale skoro žádný škody. Jen list nakřup u kořene, urval jsem plato baterek, roztrhal kabinu a trochu pochroumal podvozek. Gauik je takovej gumák, hlava je absolutně v pořádku, ani jeden zub není vylomenej, ocas netknutej. Tušim že kdyby takhle spadnul T-rex500, tak jsou mnohem větší škody. No nic, jen at si to někdy taky zkontrolujete...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS Futaba T8FG,GT3C
Taky sem dneska spadnul. Lítám,jako obykle,nějaký kolečko,osmičku... a najednou v zátáčce motor ztichnul.Povedlo se mi ještě ve vzduchu vrťas srovnat a následoval pád do obilí. škody nevypadaly velký.Doma po podrobnější prohlídce:zobýbaný ližiny,hlavní hřídel,drát pádel,zlomená páka serva,VOP a zlomený šroubek držáku ozubeného kola řemínku.Žádná hrůza,ale proč se motor vypnul,to nevim.Nějaký nápad?
mamoulian píše: proč se motor vypnul,to nevim.Nějaký nápad?
Doma vsetko funguje?
kolko voltov mala baterka? Nevypol to regl, lebo si myslel ze je slabe napetie?
Ako ho mas naprogramovany - na vypnutie ci obmedzenie vykonu?
mamoulian píše:Taky sem dneska spadnul. Lítám,jako obykle,nějaký kolečko,osmičku... a najednou v zátáčce motor ztichnul.Povedlo se mi ještě ve vzduchu vrťas srovnat a následoval pád do obilí. škody nevypadaly velký.Doma po podrobnější prohlídce:zobýbaný ližiny,hlavní hřídel,drát pádel,zlomená páka serva,VOP a zlomený šroubek držáku ozubeného kola řemínku.Žádná hrůza,ale proč se motor vypnul,to nevim.Nějaký nápad?
tohle se mi stalo taky- odešel regl - neshořel, nic na něm není vidět.
Aurora 9 umí zobrazit napětí baterie v modelu.
Regl mám nastavený na vypnutí hluboko pod hranicí,kdy by Aurora měla pípat a nalítal jsem s tímto nastavením bez problémů cca 70 cyklů. V tom bych problém asi taky neviděl.
mamoulian píše:Aurora 9 umí zobrazit napětí baterie v modelu. Regl mám nastavený na vypnutí hluboko pod hranicí,kdy by Aurora měla pípat a nalítal jsem s tímto nastavením bez problémů cca 70 cyklů. V tom bych problém asi taky neviděl.
Ty používáš rozšířenou telemetrii nebo to mluvíš o té základní komunikaci mezi Rx a Tx během spojení?
Takže pod pojmem "základní" je to ta, ke které nepotřebuješ extra sběrnici dat umístěnou v modelu. Ale jde jen o pouhý přijímač který na zpět posílá informaci o palubním napětí? Pokud je to tedy tak - proč se ptám ....... už tušíš?