No že by se u rádia nedalo spolehnout na nic?
Ještě sem tu baterku nenabíjel,tak zkusim,kolik se do ní vejde.Z toho by se dalo odhadnout,kolik v ní bylo "vteřiny před katastrofou"
cilek píše:Jak to může měřit napětí aku, když je do přijímače zapojený jenom BEC? Nebo se tam zapojuje i servisní konektor akumulátoru?
mamoulian píše:Je to ta varianta,kdy pouze přijímač zpět posílá informaci o napětí baterie (přes SPC). Že by to kázalo bludy? Ještě se to nestalo,ale všechno jednou poprvé. Ale ani letový čas neodpovídal variantě vytlučených baterek. Nepamatuju si kolik bylo na stopkách,ale řekl bych,že víc jak tři minuty to asi nebyly. Lítám jen lehké osmyčky a zatáčky a tak lítám kolem šesti-sedmi minut.
OPR píše:mamoulian píše:Je to ta varianta,kdy pouze přijímač zpět posílá informaci o napětí baterie (přes SPC). Že by to kázalo bludy? Ještě se to nestalo,ale všechno jednou poprvé. Ale ani letový čas neodpovídal variantě vytlučených baterek. Nepamatuju si kolik bylo na stopkách,ale řekl bych,že víc jak tři minuty to asi nebyly. Lítám jen lehké osmyčky a zatáčky a tak lítám kolem šesti-sedmi minut.
V tomto případě jsem mířil špatně. To že jsi vyvedl napajecí větev od silových kabelů pohonné aku k SPC propojce na Rx jsem nevěděl - to jsi napsal až teď. V tomoto případě Tvoje záhada pokračuje.
pre kazdy pripad /ak regl je este OK, co tiez nieje iste/ preprogramuj ho na znizenie vykonu motora. Vypnutie motora by sa vo vrtulnikoch, aspon pokial viem, nemalo pouzivat.mamoulian píše:Regl mám nastavený na vypnutí hluboko pod hranicí,kdy by Aurora měla pípat a nalítal jsem s tímto nastavením bez problémů cca 70 cyklů. V tom bych problém asi taky neviděl.
- to se stát nemusí, spíš to má výhodu - udtřižený šroub zachrání ozubení. Na Blejdovi jsem do spodní části místo šroubku úmyslně dával tlustý měděný drát.psena píše:Zkrutka se zavitem se pri padu striha narozdil od plne.. Teda i tu nekteri uz smikli, ale me se to nikdy nepovedlo.
Neni prijmeny kdyz tahla omotaji hlavni hridel a strhnou se ocka... pak je zbytecna prace navic.