Kompletní sety pomaloletů z Asie
Jaky regulator?
Ahoj, jaky jsi tam dal regulator? A za kolik?
Dik.
Dik.
"vylepšená" Bellanca
čau ttommi, hele troch jsem počítal a vyšlo mi, že jsi začal s Asijskym érem za 3k a teď máš výbavu v hodnotě cca 13k
tomu teda říkám raketovej start do modelářtví
No samozřejmě nic proti tomu, ale když máš k dispozici takovýhle prostředky, nebylo by bývalo lepší začít rovnou s něčím pořádným a ne se "trápit" s Asiatem? Myslím totiž, že spousta z nás co si tyhle sety koupily prostě chtěj hodně muziky za málo pěněz a ne během krátký doby nainvestovat do modelařiny dalších 10k.
To Majkl: Tak jsem si to sečetl já a vyšlo mi číslo ještě ošklivější. Víš, já jsem nevěděl, že mě to tak chytne. Defakto všechny věci jsou dlouhodobějšího charakteru, tak doufám, že už nebudu muset tolik investovat. Včera jsem si objednal ještě letadlo TL 96 STAR tak doufám, že tím nadlouho končím. Veškeré vybavení do něho již mám. Raketový start? V průběhu půl roku to není nijak raketový. Kdybych třeba kouřil a občas se stavil v hospodě tak mě to přijde dráž a takhle z toho mám aspoň radost. Krásný asfaltový letiště mám skoro za barákem, vedle letiště rybník a široko daleko nic, takže když skočím zalítat tak je to pro mne hotový relax. Letu zdar.
Zdarec já sem skončil podobně ......
Nejdřív číňan a pak už to jelo EasyStar, Flash 5SX, nabíječka, baterky, BENDY, různý blbovinky a nářadíčko a 15k bylo pryč ani sem nevěděl jak
Musím ale říct že mě to vůbec nemrzí ....
..... a už vůbec nehodlám přemýšlet co všechno sem mohl mít jinýho ..... to bych asi nikdy nezačal .....
Musím ale říct že mě to vůbec nemrzí ....
..... a už vůbec nehodlám přemýšlet co všechno sem mohl mít jinýho ..... to bych asi nikdy nezačal .....
\_ StanY _/
To brankacik: Bellanca musí létat. Včera u nás na letišti se objevil důchodce s Bellancou. Hned jak viděl, že mám taky Bellancu tak jsme se dali do řeči. Včera měl teprve druhý let, a lítal fakt dobře. Jediný co měl sundaný byly ty umělohmotný vzpěry křídel, ale když jsem mu řekl, že ty vzpěry jsou dobrý a chrání křídlo před zlomením tak je tam dal zpátky. Měl, ale pouze jednu baterku, takže letěl jen jednou. Půjčil bych mu svoje, protože mám 3 a ještě lipolky, ale já mám předělaný konektory tak měl smůlu.
to TTomi
ok Tomi, tak beriem, myslim ze Bellanca lieta
, vcera sa mi podarilo nieco ako 3 kratsie lety, teraz sa to budem musiet asi ja trochhu naucit ovladat, pretoze moc slavne to nevyzeralo, nakoniec si to po jednom kolmom pade dole zase odniesla prevodovka .... takze uz len ucit sa ucit sa ucit sa
Inak momentalne je tam 4.5:1 a APC 9/6 - mam dojem ze ta APC-ka je o cosi lepsia a aj pevnejsia, akurat sa mi zda ze to dost zerie baterky
300 versus lipol
Tak životnost motoru v Bellance na 3článek lipolek už vypršela. Výdrž teda cca 1 hodina provozu /5x21 minut/. čekal jsem teda životnost menší, soudě podle smradu po prvním letu. Na třístovku by byl ideální 2článek.
TTOMMI nekde som cital ze na jednosmerne motory (napr, ta tristovka) je Li-Pol dost vedle: dva clanky je dosti malo a tri dosti vela, ale pokud zvolis dva clanky, bude mensia hmotnost tudiz nepotrebujes tolik vykonu a tim padem mozna postaci i dvouclanek... ja osobne mam parkfly na 280: ziadna stihacka, proste metrovy hornoplosnik klasicke hodne lehke konstrukce a se dvema clanky Li-Pol 720mAh to lita uplne vpohode, i kdyz trickanek sem tam neskusal, ale nechcem riskovat zhorenie motoru