Drondys píše:.... To by mohl později ověřit jyrry jak píše tak ten senzor HUB má koupený a je na cestě k němu.......
koupeny, zaplaceny a spolu s triaxial accel. a RPM senzorem spokojene backorder.... :-(
Drondys píše:.... To by mohl později ověřit jyrry jak píše tak ten senzor HUB má koupený a je na cestě k němu.......
mior píše:Brat ma asi zabije, že to prezrádzam, ale už to nedokážem úplne utajiť...
Už niekoľko týždňov pracujeme na FrSky telemetrii v štýle "czech-slovak golden hands"....aj pre tých menej zručných...
O pár dní na našej stránke....
siki píše:mior píše:Brat ma asi zabije, že to prezrádzam, ale už to nedokážem úplne utajiť...
Už niekoľko týždňov pracujeme na FrSky telemetrii v štýle "czech-slovak golden hands"....aj pre tých menej zručných...
O pár dní na našej stránke....
Super zpráva, už se nemůžem dočkat. :D
Šiki
jyrry píše:Drondys píše:.... To by mohl později ověřit jyrry jak píše tak ten senzor HUB má koupený a je na cestě k němu.......
koupeny, zaplaceny a spolu s triaxial accel. a RPM senzorem spokojene backorder....
jyrry píše:Jakpak jsou na tom asi kluci cinsky s proudovym senzorem... ACS755 uz jsou doma 2 kousky (50A a 100A) a DPS budu mit v dohledne dobe...
Drondys píše:... už mám doma hotový osazený plošňák se senzorem odebraného náboje z palubního aku založený na ACS756/100A.....
jyrry píše:Drondys píše:... už mám doma hotový osazený plošňák se senzorem odebraného náboje z palubního aku založený na ACS756/100A.....
...a mas to s tim integracnim kondikem? To se mi trochu nelibi, kdysi jsem s podobnymi kondiky delal nabijecku na NiCd - deltapeak a chodilo to tak nejak divne... Spis bych to zpracoval v PICu.
mior píše:..... v prípade záujmu zverejníme ......
jyrry píše:ale prosim ne v ASM
mior píše:... Je to v PIC Basic Compileri.
Tí, čo teraz s opovržením ohrnujú nos, sa môžu s dôverou obrátiť na najbližšiu lampáreň. :D..