Tak

DXF od Jyrryho plugin nenačte vůbec (hlásí chybu - s odkazem na
http://forums.sketchucation.com/viewtop ... =0#p274199 ... je tam nějaké povídání o problémech a několik odkazů na jiné Import DXF pluginy - to aby asi stálo za to je vyzkoušet - žel musím teď do práce, takže jindy).
DXF z Catie se načte, ale podle mě ne korektně. (DXF Catie je asi lepší). Křivky - obrys motýla - jsou krásně hladké, ale je tam i nějaký zmatek. Bohužel nevím jak má vypadat originál, tak to nedokážu posoudit.
Mám ale pocit, že jsme uhnuli od tématu - přece šlo o to, že bylo třeba dostat z SU8 DXF a to teď umíme! Přece diskuse začala tím, že mám (nebo jsem si udělal) 3D model letadla a potřebuju nařezat a vyexportovat díly pro 2D frézku. Nechápu k čemu importovat do SU formát DXF (v 2D) a pak ho exportovat zase ven pro frézku. K tomu stačí třeba ten Draftsight - umí vše potřebné. ??? Ledaže by bylo třeba z 2D DXF dílů zkonstruovat 3D model, tak to pak ano. V tom případě s tím Import pluginem, co mám, to sice jde ale s chybami (viz nahoře - jsou i jiné import pluginy).
Takže se držím tématu a přikládám znova profil, tentokrát vyexportovaný novým Pluginem DXF - mám ale pocit, že ať to mám uvnitř SU jakokoliv hladké z Spline křivek, tak to export do DXF vždy naseká do Polyline (úseček).
p.s. Nejlepší by bylo kdyby nám Petrcorrado usnadnil bádání a řekl, jak dostal svého Rafale z SU do DXF a na frézku - On používá vezi SUpro, možná (to bude jádro pudla) je tam export DXF profi napsaný a funguje jak má