Vse je zalezitost nabidky a poptavky. Nekdo tou samou veci opovrhuje, jiny nad ni zajasa. Tak proc by vyrobce mel neco (i patou kvalitu) vyhazovat, kdyz ji muze prodat? V tescu maj take salamy za stovku kilo. Ja si je nekoupim, protoze to neni z masa. Maj je tam, protoze jsou lidi, kteri si tyhle hnoje strci do pusy.
Ano, jsem take jeden z tech, takrka vubec nestavi. Protoze kdyz volim mezi stavenim a letanim, vyhrava letani. Opravil jsem barak, postavil jsem kolnu, abych mel kde stavet era a behem te doby jsem skoro vubec neletal, maximalne pul hodiny podvecer s EPP. Proste na to nebyl cas, stravit treba pulden s modely. Kdyz jsem nedavno stravil pulden v dilne osazovanim noveho akrobata, sel jsme ho zaletat az druhy den, protoze jsem odpoledne s detma na prochazce lovil cashky. Proto si staveni nechavam na duchod, misto toho jsem dost casto na letisti. Je to vse o case, ktery tomu chces a muzes venovat. Mam jednu zivotni zkusenost - budto mas cas, nebo penize. Ale oboje nikdy. Malokdo to ma naopak. A kdyz nebudu mit penize, nebudu mit ani modely (zejmena F3B neni uplne socialni kategorie