cim zacit?
Sky Lady
Ahoj, rad bych se podelil o mou prozatimni zkusenost se SkyLady II. Mam ji pres mesic a zatim jsem si moc nezaletal. Nejdrive reklamace prijimace, pak vymena regulatoru a i tak se to v rukou zkuseneho modelare, ktery mi pomaha, chova divne, vynechava motor, musim zvetsit smerovku, kridlo mam do vrtule (asi to srovnat nepujde) apod. Ja sam jsem s tim pak poradne prastil o zem a kupodivu sice prezila, ale o nejakem poletani nemuze byt rec. Zkratka a dobre, nevim, jestli jsem narazil na spatny kus (samozrejme beru v potaz, ze se ucim a mam talent vsechno znicit), ale ted premyslim, co s nastalou situaci, kdy jsem vyhodil do vetru uz 4k a nic moc . . .
Re: Sky Lady
stdiablo píše:Ahoj, rad bych se podelil o mou prozatimni zkusenost se SkyLady II. Zkratka a dobre, nevim, jestli jsem narazil na spatny kus (samozrejme beru v potaz, ze se ucim a mam talent vsechno znicit), ale ted premyslim, co s nastalou situaci, kdy jsem vyhodil do vetru uz 4k a nic moc . . .
Bohužel je to tak. já učím lítat se SL dva nováčky a taky jim blbnou. Jednomu jsem už udělal nové ocasní plochy a lítá jakš tak. Druhý měl dosah na zemi 40m, tak šel na výměnu přijímače. Teď zas zlobí kontakty ve vysílačce. Oba litují unáhlené koupě. Takový Easy Star by jim udělal lepší službu.
ASi dost zaleží jakou várku koupí někomu to lítá dobře a někdo trpí
ja měl štěstí na Wildhawka lítal skvěle a zase bude shořel regl ,ale moje pitomost vrtule 6/4 pohoda 6/5 to na něj bylo už moc jo a motor MULTIPLESK 480 s tou 6/4 to letělo nádherně a nic se nehřálo.
ja měl štěstí na Wildhawka lítal skvěle a zase bude shořel regl ,ale moje pitomost vrtule 6/4 pohoda 6/5 to na něj bylo už moc jo a motor MULTIPLESK 480 s tou 6/4 to letělo nádherně a nic se nehřálo.
wildhawk, stryker ,stryker 2 ,SU 31
musel jsi kápnout na špatenj kousek jako já na belancu ale skyladyII co tedka mám sem upravil akorát přepážku u baterek vyvážil trošku na předek a došteloval na táhlech a od té doby ji vyhodím a začnu krásně stoupat , někdy cukne motor ale to už je model daleko a mohou to dělat aji dráty el.vedení ale to už je zbytečne daleko, jinak plachti to pěkne když je počasí a tedka před soumrakem sem potřeboval rychle vyflákat beterky tak sem lítal pěkne zatáčky přemety aji nachvilku zaviset se povedlo jestli se to tak dá nazvat, nestačím nabíjet baterky , všechna elektronika je originál, já sem plně spokojen za 2tis co jsem ji koupil novu
už lítám jak střelenej aji do větru kterej našponuje fávorku na anténě to vypustím a udržím,ikdyž nekdy se motá pěkne dokola ale nespadne
až bude kamera udělám videjko
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
safi píše:Ja mam video na www strankach ještě jena nich spousta prace,ale snad to nikoho neurazí je tam skoro noční let Wildhawka a video naší delty trochu trva načtení je to asi 10 mega a musí se dvakrát kliknout na okno.
Chlape, chcelo by to zapracovať na tom webe a až potom sem dať odkaz. Vo Firefoxe to nezobrazím, tie videá by to chcelo dať iba ako odkaz s príp. info o veľkosti. O pomalosti ani nehovorím, ale to je vecou free hostingu.
Ja viem, že je tam uvedené, že sa na stránkach pracuje...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Re: Sky Lady
stdiablo píše:...kridlo mam do vrtule (asi to srovnat nepujde)... . .
Zkus to srovnat nad párou, opatrně a jde to
Radši v hospodě bez peněz, než na svahu bez olova
Marek71 píše:safi píše:Ja mam video na www strankach ještě jena nich spousta prace,ale snad to nikoho neurazí je tam skoro noční let Wildhawka a video naší delty trochu trva načtení je to asi 10 mega a musí se dvakrát kliknout na okno.
Chlape, chcelo by to zapracovať na tom webe a až potom sem dať odkaz. Vo Firefoxe to nezobrazím, tie videá by to chcelo dať iba ako odkaz s príp. info o veľkosti. O pomalosti ani nehovorím, ale to je vecou free hostingu.
Ja viem, že je tam uvedené, že sa na stránkach pracuje...
Sem začal dělat v sobotu tak se omlouvám dělám to poprvé jo ve firefoxu to jde taky ale musíš 2 krát kliknout myší na to okno co má bejt náhled trvá to dost dlouho je to MPEG1 a mají asi 10mega.
Tak sem se díval a opravdu to už nejde ve Firefoxu
wildhawk, stryker ,stryker 2 ,SU 31
Hobbit píše:Vysoka trava je dobra na (rekneme) ponekud tvrdsi pristani - proti cenichovce z 20ti metru do zeme ti nepomuze nic.
Tak Bellanca na 4T 8 ccm a do řepky olejné, stačilo vyměnit jen vidličky na výstuhách. Vivat řepka
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25