cim zacit?

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
stdiablo

Sky Lady

#31 Příspěvek od stdiablo »

Ahoj, rad bych se podelil o mou prozatimni zkusenost se SkyLady II. Mam ji pres mesic a zatim jsem si moc nezaletal. Nejdrive reklamace prijimace, pak vymena regulatoru a i tak se to v rukou zkuseneho modelare, ktery mi pomaha, chova divne, vynechava motor, musim zvetsit smerovku, kridlo mam do vrtule (asi to srovnat nepujde) apod. Ja sam jsem s tim pak poradne prastil o zem a kupodivu sice prezila, ale o nejakem poletani nemuze byt rec. Zkratka a dobre, nevim, jestli jsem narazil na spatny kus (samozrejme beru v potaz, ze se ucim a mam talent vsechno znicit), ale ted premyslim, co s nastalou situaci, kdy jsem vyhodil do vetru uz 4k a nic moc . . .
Hoki
Kontaktovat uživatele:

Re: Sky Lady

#32 Příspěvek od Hoki »

stdiablo píše:Ahoj, rad bych se podelil o mou prozatimni zkusenost se SkyLady II. Zkratka a dobre, nevim, jestli jsem narazil na spatny kus (samozrejme beru v potaz, ze se ucim a mam talent vsechno znicit), ale ted premyslim, co s nastalou situaci, kdy jsem vyhodil do vetru uz 4k a nic moc . . .

Bohužel je to tak. já učím lítat se SL dva nováčky a taky jim blbnou. Jednomu jsem už udělal nové ocasní plochy a lítá jakš tak. Druhý měl dosah na zemi 40m, tak šel na výměnu přijímače. Teď zas zlobí kontakty ve vysílačce. Oba litují unáhlené koupě. Takový Easy Star by jim udělal lepší službu.
safi

#33 Příspěvek od safi »

ASi dost zaleží jakou várku koupí někomu to lítá dobře a někdo trpí
ja měl štěstí na Wildhawka lítal skvěle a zase bude shořel regl ,ale moje pitomost vrtule 6/4 pohoda 6/5 to na něj bylo už moc jo a motor MULTIPLESK 480 s tou 6/4 to letělo nádherně a nic se nehřálo.
wildhawk, stryker ,stryker 2 ,SU 31
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Mirek12 »

musel jsi kápnout na špatenj kousek jako já na belancu ale skyladyII co tedka mám sem upravil akorát přepážku u baterek vyvážil trošku na předek a došteloval na táhlech a od té doby ji vyhodím a začnu krásně stoupat , někdy cukne motor ale to už je model daleko a mohou to dělat aji dráty el.vedení ale to už je zbytečne daleko, jinak plachti to pěkne když je počasí a tedka před soumrakem sem potřeboval rychle vyflákat beterky tak sem lítal pěkne zatáčky přemety aji nachvilku zaviset se povedlo jestli se to tak dá nazvat, nestačím nabíjet baterky , všechna elektronika je originál, já sem plně spokojen za 2tis co jsem ji koupil novu :twisted: už lítám jak střelenej aji do větru kterej našponuje fávorku na anténě to vypustím a udržím,ikdyž nekdy se motá pěkne dokola ale nespadne 8) až bude kamera udělám videjko
safi

#35 Příspěvek od safi »

Ja mam video na www strankach ještě jena nich spousta prace,ale snad to nikoho neurazí je tam skoro noční let Wildhawka a video naší delty trochu trva načtení je to asi 10 mega a musí se dvakrát kliknout na okno.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Marek71 »

safi píše:Ja mam video na www strankach ještě jena nich spousta prace,ale snad to nikoho neurazí je tam skoro noční let Wildhawka a video naší delty trochu trva načtení je to asi 10 mega a musí se dvakrát kliknout na okno.

Chlape, chcelo by to zapracovať na tom webe a až potom sem dať odkaz. Vo Firefoxe to nezobrazím, tie videá by to chcelo dať iba ako odkaz s príp. info o veľkosti. O pomalosti ani nehovorím, ale to je vecou free hostingu.

Ja viem, že je tam uvedené, že sa na stránkach pracuje...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
bezmozek
Kontaktovat uživatele:

Re: Sky Lady

#37 Příspěvek od bezmozek »

stdiablo píše:...kridlo mam do vrtule (asi to srovnat nepujde)... . .

Zkus to srovnat nad párou, opatrně a jde to :wink:
Radši v hospodě bez peněz, než na svahu bez olova
safi

#38 Příspěvek od safi »

Marek71 píše:
safi píše:Ja mam video na www strankach ještě jena nich spousta prace,ale snad to nikoho neurazí je tam skoro noční let Wildhawka a video naší delty trochu trva načtení je to asi 10 mega a musí se dvakrát kliknout na okno.

Chlape, chcelo by to zapracovať na tom webe a až potom sem dať odkaz. Vo Firefoxe to nezobrazím, tie videá by to chcelo dať iba ako odkaz s príp. info o veľkosti. O pomalosti ani nehovorím, ale to je vecou free hostingu.

Ja viem, že je tam uvedené, že sa na stránkach pracuje...

Sem začal dělat v sobotu tak se omlouvám dělám to poprvé jo ve firefoxu to jde taky ale musíš 2 krát kliknout myší na to okno co má bejt náhled trvá to dost dlouho je to MPEG1 a mají asi 10mega.
Tak sem se díval a opravdu to už nejde ve Firefoxu
ma555

#39 Příspěvek od ma555 »

Ahoj.Neviete niekto o nejakom free simulatore?
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Mirek12 »

podívej se do kolonky simulátory a najdeš FMS
Abu
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Abu »

Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
ma555

#42 Příspěvek od ma555 »

Marek71
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Marek71 »

Inak, pre tých, čo chcú začať... dnes sa objavil na modelbazar.cz Easystar s motorom, regulátorom a servami za 1.000 KČ.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Hoki »

Marek71 píše:Inak, pre tých, čo chcú začať... dnes sa objavil na modelbazar.cz Easystar s motorom, regulátorom a servami za 1.000 KČ.

Dík za typ, hned tam mrknu. Jeden s těch co učím, už byl 3x vracet na reklamačku Sky Lady a oni mu vrátili peníze. Tak by to pro něj bylo asi vhodné.
dusi
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od dusi »

Hobbit píše:Vysoka trava je dobra na (rekneme) ponekud tvrdsi pristani - proti cenichovce z 20ti metru do zeme ti nepomuze nic.

Tak Bellanca na 4T 8 ccm a do řepky olejné, stačilo vyměnit jen vidličky na výstuhách. Vivat řepka :P
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“