shrubber píše:...nelze mít na obrazovce současně dvě okna....
BLBOST!!!
shrubber píše:...nelze mít na obrazovce současně dvě okna....
shrubber píše:No, podle toho článku, co jsem linkoval, nelze mít na obrazovce současně dvě okna. Chápete? Není možné prohlížet a porovnávat dva kusy textu. Pak je potřeba si spoustu věcí pamatovat, protože vám je nic nenabídne. Nic se tam nedá najít a k provedení různých úkonů je třeba provádět nezvládnutelné pohyby myší jako dlouhý posun doprava následovaný krátkým posunem doleva a okamžitým kliknutím na něco. Prostě děs běs, to by nevymysleli ani na českém ministerstvu vnitra.
BrAtKo píše:Akurat ze 2012 server nema metro...
ondra1402 píše:...A pokud jde o ty šílený přesný pohyby myší, který jste někde vyčetl, nikdy nevyzkoušel a pomlouváte je, je to asi takhle: Známou a velmi používanou zkratku alt+tab tady dokáže nahradit naprosto jednoduchý a neuvěřitelně efektivní pohyb myší: zajet do levého horního rohu, popojet pár pixlů níž a podél levé strany se zobrazí náhledy otevřených programů. Je to stejně návykové, jako tlačítko na zobrazení plochy vedle hodin ve win7...
Zba píše:Takže má jít tedy do těch windows 8, nebo mám raději zůstat u osvědčených w7?Windows 8 mi přijdou prostě neoptimalizované pro počítač.
ondra1402 píše:Známou a velmi používanou zkratku alt+tab tady dokáže nahradit naprosto jednoduchý a neuvěřitelně efektivní pohyb myší: zajet do levého horního rohu, popojet pár pixlů níž a podél levé strany se zobrazí náhledy otevřených programů. Je to stejně návykové, jako tlačítko na zobrazení plochy vedle hodin ve win7. Teď, když sednu k jinýmu pc, pořád lovím v rohu nabídku spuštěných programů...
přesně takhle vznikají války
ondra1402 píše:Když na to přijde, start jde doinstalovat, metro obejít
Zba píše:Takže má jít tedy do těch windows 8, nebo mám raději zůstat u osvědčených w7?Windows 8 mi přijdou prostě neoptimalizované pro počítač.