WILD HAWK
Zdravim.
Uz som to niekde pisal, moj wildhawk uz caka zaveseny na regale po urcitych upravach na zalet.
Mam este 2 otazky: 1. Ako funguje vysielač?? - ked ho zapnem myslel som ze bude svietit iba zelena, ked dochadzaju baterky zapne cervena, ale oni svietia obe naraz s nabitymi baterkami..
2. Kde je predpisane tazisko vyrobcom?? - kdesi som to cital, ale nemozem to najst...
dakujem za odpovede.
Uz som to niekde pisal, moj wildhawk uz caka zaveseny na regale po urcitych upravach na zalet.
Mam este 2 otazky: 1. Ako funguje vysielač?? - ked ho zapnem myslel som ze bude svietit iba zelena, ked dochadzaju baterky zapne cervena, ale oni svietia obe naraz s nabitymi baterkami..
2. Kde je predpisane tazisko vyrobcom?? - kdesi som to cital, ale nemozem to najst...
dakujem za odpovede.
Pokud sviti obe ledky je to ok jak dochazi baterky cervena by mela zacit blikat(to je u 4k sady)
Teziste je v ode trubky ktera se strka do kridel
Jinak u toho trupu si mohly odpustit ty odlehcovaci dutiny. Pri polepeni cumaku zespodu vydzel cumak 3 drzky na bricho, bohuzel naraz cumakem na zadech ne.
Teziste je v ode trubky ktera se strka do kridel
Jinak u toho trupu si mohly odpustit ty odlehcovaci dutiny. Pri polepeni cumaku zespodu vydzel cumak 3 drzky na bricho, bohuzel naraz cumakem na zadech ne.
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
Ahoj,
když si křidélka uděláš sám, něco ušetříš... Jestli chceš, pošlu Ti fotky, jak to vypadá (mám sadu s křidélky) a podle toho to uděláš jedna 2 a ještě Tě to třeba bude bavit...
Doporučuju je udělat třeba i o něco větší, než to v sadě dělají...
Jinak k těžišti - baterku nacpat co nejvíc do čumáku, z továrny je těžiště tak moc vzadu, že to lítá naprosto příšerně... Prostě vykuchat a nacpat jí tam - mělo by bejt cca v první třetině křídel, zhruba na úrovni uhlíkovejch výztuh, mám ho kousek za a je to ok, zbytek se kdyžtak dotrimuje...
Honza
když si křidélka uděláš sám, něco ušetříš... Jestli chceš, pošlu Ti fotky, jak to vypadá (mám sadu s křidélky) a podle toho to uděláš jedna 2 a ještě Tě to třeba bude bavit...
Jinak k těžišti - baterku nacpat co nejvíc do čumáku, z továrny je těžiště tak moc vzadu, že to lítá naprosto příšerně... Prostě vykuchat a nacpat jí tam - mělo by bejt cca v první třetině křídel, zhruba na úrovni uhlíkovejch výztuh, mám ho kousek za a je to ok, zbytek se kdyžtak dotrimuje...
Honza
Citatace z jineho topicu kde byl položen podobný dotaz:
doplním serva budou stacit obycejna serva okolo 200Kč/ks (např:SG-90,Dynam 8x4g).Bud pouzijes V-kabel nebokabely y serv prodlouzis a muzes je spajet dohramady na jeden konektor takhle jsem to udelal u Minimaga.Více o prodlužování a pajení kabelů k servům zde
woro píše:Věci co budeš potřebovat: nůž, izolepu, Wild Hawka, dvě mikroserva, návod jak to udělat u EasyStara a buď trafopáječku, V-kabel nebo obojí.
Jak to udělat: Vezmeš si na stůl Wild Hawka a vedle něj nůž, izolepu a serva, sedneš k počítači a podíváš se sem, sem(je to až dole) a sem. Z toho se snad dozvíš všechno. Pak už postupuješ podle toho. Když jsou křidélka hotová, uklidíš ten humus z izolepy a případně kuliček (když nevypálíš otvor pro servo trafopáječkou), sestavíš Wild Hawka, všechno zapojíš, vyvětráš a dáš si panáka - to aby tě nenapadlo jít to hned zaletět. Neznám nic horšího než něco postavit a hned zalétat a rozbít. To je lepší počkat do rána. Ráno zkontroluješ výchylky, nabití baterek a to všechno okolo, a zkusíš létat zatím jenom se směrovkou (přehodil sis ji na levou páku abys měl na pravé křidélka?) a případné klonění koriguješ trimem křidélek. Pak přistaneš, nastavíš to tak, aby to bylo vytrimované s trimem křidélek v nule (šroubováním vidliček, posouváním táhel v blimpu nebo ohýbáním nastavovacího "V-ohybu" na drátu táhla - podle toho co sis tam nacpal jako táhlo) a při příštím letu zkusíš křidélka. Po přistání doladíš ýchylky podle chuti a jdeš domů, protože jsi určitě vybil baterky dlouhým zkoušením. Toť vše.
doplním serva budou stacit obycejna serva okolo 200Kč/ks (např:SG-90,Dynam 8x4g).Bud pouzijes V-kabel nebokabely y serv prodlouzis a muzes je spajet dohramady na jeden konektor takhle jsem to udelal u Minimaga.Více o prodlužování a pajení kabelů k servům zde
- wh
- Kontaktovat uživatele:
můj mail najdeš kliknutím na odklaz "mail" u mýho příspěvku,...ale pro jistotu: czer.t@seznam.cz 
Hitec Eclipse / Palík 2,4 GHz/MZK moje smečka: http://braun1.webgarden.cz/hangar
A jsou kridelka na WildHawku az takova vyhra? Me to i bez kridelek lita hbite a obratne. Akorat smerovka by si mozna zaslouzila vetsi plochu. Bez motoru a ofuku ocasnich ploch proudem vzduchu od vrtule, je to ponekud tupe na reakci od smerovky. Vyskovka reaguje az moc
ale to je asi tim ze mam velke vychylky...Nak