Z HK, moje druha objednavka, ty klapky sem se dival, to asi casem, nevim co vse bude v baleni, ale dve micro serva mam zrovna volny, tak bych ty klapky mohl taky dodelat, uvidim co prijde, ale pujdu do prodejny pro prijimac tak prodlozeni k servum kridelek asi urcite a ty klapky uz bych pak dal na ten Y kabel, jestli tam bude...uvidim, ty klapky nespechaji
sice mimo tema ale zeptam se, jsem v Uk, dal sem si na HK UK warehouse, vybral letadlo, dal do kosiku, vybral zpusob doruceni, platba paypalem a byla tam jeste kolonka deklarovana hodnota, automaticky tam naskocilo 30procent, a nejakych tusim 18dolaru, ale to ted nevim presne, nechal sem to tak jak to bylo a normalne zaplatil, celkem nejakych 95dolaru, vaha pres dve kila, paypal mi to prevedl na libry, asi 65liber se mi ztrhlo z anglickeho uctu, vim ze se tady reilo ruzne to clo a veci kolem toho, ale myslel sem ze se me nic takoveho netyka pokud objednavam UK sklad a doruceni je taky do UK, ale ted mi to s tou kolonkou tam trochu lezi v hlave a nevim jestli sem neco nedomotal

, je to moje druha objednavka, prvni byly jen dve aku, cena asi 24liber, maly balicek, za tri dny sem to mel doma, jinak primo tento odkaz
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.html