Tak uz to mam doma, pomalu skladam, ale de to rychle, akorat obcas premyslim kam ktery sroub patri, moc neverim tomu uchyceni ocasu, dal sem tam pro jistotu aspon o dva milimetry delsi sroubky co sem nasel, jiank to vypada celkem slusne, je to levny tak to beru trochu s rezervou, ale doufam ze to hned nespadne nekomu na hlavu, vyskovka mi pripada strasne mala, zvedl sem vychylky na 140procent, jinak davam tahla do tech vetsich direk, jak paky serv tak paky na ridicich plochach, slo by to dat tak aby vychylka byla vesti, ale zda se mi ze uz i tak pri plne vychylce ma to servo s tim co delat, uvidime no, drzel sem to v ruce a zkousel tah motoru, taky mi to pripada nejake slabe, mozna i ten wing dragon se mi zda ze je tak podobne a to je mensi a lehci, ale zase to ma velke rozpeti, asi to tolik vykonu k letu nepotrebuje, baterie mam 2200 3S, akorat motor se roztaci az nekde pred pulkou drahy kniplu, to je normalni? zkousel sem to kaliborvat tak ze sem dal plny plyn zapnul model, pockal chvilku, pak stahnul , model pipnul ale je to stejny co to bylo, zbyvaji ty vztlakove klapky, mam vse i to nastaveni vysilace se snad nejak povedlo, jestli tomu rozumim dobre je treba proriznout tu cast u trupu a na druhe strane u kridelky odstranit takove to vyztuzeni, takovy ctverecek.....serva..asi necim vlepit...su spis na ty vrtasy no.....
no pokud bude o vikendu hezky, zkusim to, akorat ted premyslim zda to hodit a nebo zkusit start ze zeme

sklopit si trosku klapky pro start? nebo radeji nechat rovne aby nebrzdily?
a taky nalepit samolepky, u wing dragona sem je do dnes nenalepil a jak je to cely cerveny tak to neni poradne videt jak je to otoceny, splyva to, uz sem se parkrat pekne zamotal