peko.cz píše:Já mám napájeno já budu mít zálet o víkendu. Nic mi tam nelupe ... někde bude problém.
Páčky ty karbonové, jak psal Irto.
Ahoj, kdy a kde?
Plánujem na zítřek zalítani odpoledne u závory asi. Kdy jdeš ty?
peko.cz píše:Já mám napájeno já budu mít zálet o víkendu. Nic mi tam nelupe ... někde bude problém.
Páčky ty karbonové, jak psal Irto.
pkotatko píše: ... Dulezite je sestaveni toho domku. Sesroubuj ho na trubku bez hridelky vrtulky. Pak si zmer jestli jsou boky rovnobezne, pripadne uprav delku tech rozper. Pak si zkus jestli hridel vrtulky proleze bez odporu obema lozisky. Jestli se nebudou loziska krizit. Potom si zmer vzdalenost mezi lozisky a uprav si delku hridele, resp vsech tech vymezovacich sloupku na ni. Aby jsi nemel loziska axialne predepnuta. Ja jsem treba musel vyndat podlozky co jsou uvnitr remenice. Je to prace navic, ale zase ted nemam problem s lozisky. No a v konecne montazi, zalep hridelku do lozisek.
pkotatko píše:Nastavuju tak, aby v nejvyssim bode vule nebyla zadna. Na druhe strane kola pak malicka vule je. Zalezi jak hodne je kolo sisate.
erotel píše:Tohle bylo poprvé.Trénoval jsem vis v invertu a blbě jsem to zapáčkoval.Nakonec to dobře dopadlo,dokonce to letělo jen to mělo divnej zvuk.Kolega mi říká ať přistanu no a pak jsem zjistil co se stalo.Jinak motor je Hacker turnado 12L a na kolektivu mám 10 stupňů a na křidélka a výškovku jsem dal 9 stupňů.
erotel píše:Tohle bylo poprvé.Trénoval jsem vis v invertu a blbě jsem to zapáčkoval.Nakonec to dobře dopadlo,dokonce to letělo jen to mělo divnej zvuk.Kolega mi říká ať přistanu no a pak jsem zjistil co se stalo.Jinak motor je Hacker turnado 12L a na kolektivu mám 10 stupňů a na křidélka a výškovku jsem dal 9 stupňů.